Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Schadeauto Inkoop Service

Wij staan open voor alle soorten auto’s met alle soorten defecten. Wij weten dat onze schadeauto inkoop service hierin uniek is en geven graag zoveel mogelijk klanten op een laagdrempelige manier de kans om onze inkoopservice te gebruiken.

Wij kopen regelmatig auto’s die APK-afgekeurd zijn of waarmee een ongeluk is gebeurd. In eerste instantie verzamelt u relevante inkoopinformatie omtrent uw schadeauto en vervolgens doen wij u een prijsvoorstel. Besluit u dit voorstel te accepteren? Dan halen wij uw kapotte auto gratis op in Nederland of België.

Onze inkoopervaring heeft de inkoopprocedure steeds verder versoepeld. We hebben op dit moment een uitstekende reputatie voor wat betreft de inkoop van kapotte auto’s en vinden het geweldig om de verwachting van klanten te overtreffen.

Een eerlijke prijs en een lucratieve deal zijn bij kapotteauto-verkopen.nl altijd gegarandeerd. Het is een kunst om het klanten altijd naar de zin te maken en juist daarom moet het verkopen van uw kapotte auto zo min mogelijk gedoe opleveren.

Maakt u graag gebruik van onze heldere en eerlijke inkoopservice? Doorloop dan de benodigde vervolgstappen om de waarde van uw auto cash of per bank te incasseren. Lees snel verder om samen tot een deal te komen.

Onze inkoopservice stap voor stap

Bent u er klaar voor om de noodzakelijke stappen te ondernemen om uw defecte auto via onze schadeauto inkoop service te verkopen? De onderstaande stappen geven u direct een duidelijk inzicht.

Stap-1: Uw gegevens verzamelen

  • Om welk type en merk auto gaat het?
  • Wat is het bouwjaar van uw schadeauto?
  • Hoeveel kilometer heeft de auto gereden?
  • Welke prijs verwacht u te krijgen?
  • Wat is de staat van uw auto?
  • Maak foto’s van uw auto voor een actueel beeld

Uw verzamelde gegevens geven ons snel een duidelijk beeld van de waarde van uw kapotte auto.

Een professionele taxatie op afstand maakt het mogelijk om u snel een aanbieding te doen. Wij komen samen met u tot de juiste taxatie. Wanneer u twijfelt over het delen van specifieke informatie kan er altijd worden overlegd per mail of telefoon.

Stap-2: Bel (085)-003-11-00, mail ons op info@kapotteauto-verkopen.nl of vul het inkoopformulier in om direct een prijsvoorstel te ontvangen.

Stap-3: Wij versturen een voorstel en nemen contact met u op om snel tot een deal te komen. Wij rekenen geen extra kosten voor het taxeren, bemiddelen of het ophalen van een schadeauto.

Stap-4: Eerst betalen wij het afgesproken bedrag voor uw defecte auto (per bank of cash aan de deur). Vervolgens regelen wij het papierwerk (vrijwaringsbewijs) en laden uw kapotte auto op.

Heeft u naar aanleiding van de inkoopservice van kapotteauto-verkopen.nl nog vragen? Dan kunt u ons per telefoon of mail bereiken.

Renault Megane – Hoorn Renault Megane – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Volvo S60 – Ede Volvo S60 – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Seat Leon 2008 – Lelystad Seat Leon 2008 – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?