Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte Alfa Romeo verkopen? Kapotteauto-verkopen.nl is uw dienst!

Wanneer u uw kapotte Alfa Romeo verkoopt is het belangrijk dat u er een eerlijke prijs voor krijgt. Als opkoper kunnen wij snel taxeren en inkopen.
Wij kopen in principe alle soorten Alfa Romeo auto’s in en ook wanneer er sprake is van schade of defecten.

Denk aan kapotte verstuivers, een kapotte motor en ook defecten aan de turbo, brandstofpomp, of carrosserieschade. Bij Inkoopautos.com is niets te gek en eigenlijk zijn wij bereid op iedere auto vanaf bouwjaar 2003 een eerlijk bod te doen.

Sinds onze beginjaren proberen wij het inkoopproces zo snel en eenvoudig mogelijk te maken. Wij staan er dagelijks bij stil dat het inkoopproces een eerlijke en efficiënte aanpak vereist. Op deze manier weet u zeker dat u een mooi bedrag voor uw Alfa Romeo ontvangt en dat de taxatie deskundig gebeurt.

Staat u op het punt uw kapotte Alfa Romeo te verkopen? Neem dan direct ons inkoopproces door en ontdek welke stappen u doorloopt.

verkoop kapotte Alfa Romeo

Inkoopproces kapotte Alfa Romeo

 1. Allereerst vult u ons inkoopformulier in. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
 2. Op basis van uw aangeleverde gegevens zijn wij instaat om een eerlijk bod op uw auto uit te brengen. Wij nemen alle aangeleverde gegevens in onze taxatie mee.
 3. Wanneer u akkoord gaat met ons bod maken wij direct een afspraak om uw Alfa Romeo op te halen. Het maakt niet uit wanneer uw Alfa Romeo kapot is! Wij halen uw auto overal in Nederland en België op en berekenen geen kosten voor het transport.
 4. Wij betalen uw auto contant of per bank en nemen uw auto na betaling mee.
  Heeft u vragen over het inkoopproces? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

We zijn geïnteresseerd in:

 • Alfa Romeo 159 – vanaf 2006
 • Alfa Romeo Giulietta – vanaf 2010
 • Alfa Romeo Mito – vanaf 2009
 • Alfa Romeo GT – vanaf 2007

Voordelen Kapotteauto-verkopen.nl

Bent u benieuwd naar de voordelen van kapotteauto-verkopen.nl ? Lees dan snel verder en ontdek wat er zo bijzonder is aan ons inkoopproces.

 • Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het taxeren en inkopen van auto’s.
 • Al onze taxaties zijn gratis en volledig vrijblijvend. Bent u het niet eens met onze taxatie of wilt u uw Alfa Romeo ineens niet meer verkopen? Dan kunt er altijd nog van af.
 • Wij kopen uw kapotte Alfa Romeo. Voor ons is het geen probleem wanneer uw Alfa Romeo een kapotte motor heeft, defecten aan de turbo of wat dan ook! In principe is elke Alfa Romeo welkom en zijn wij een instaat een taxatie te doen op basis van de door u aangeleverde gegevens.

Biedt u uw Alfa Romeo graag direct voor taxatie aan? Vul dan ons inkoopformulier in. Wanneer onze taxatie is voltooid nemen wij zo snel mogelijk per e-mail of telefonisch contact met u op voor een passend bod.

Wij rekenen geen kosten door voor het ophalen van uw auto en komen overal in België of Nederland langs.

defecte alfa romeo verkopen

Renault Megane – Hoorn Renault Megane – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Volvo S60 – Ede Volvo S60 – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Seat Leon 2008 – Lelystad Seat Leon 2008 – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?