Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte auto verkopen Den Haag

Komt u uit Den Haag of omgeving, heeft u een kapotte auto en overweegt u deze te verkopen? Dan zit u hier aan het juiste adres. Kapotte-autoverkopen.nl vertelt u graag welke auto’s worden ingekocht en hoe het inkoopproces werkt.

Inkoper van kapotte auto’s

Het verkopen van een kapotte auto is niet altijd even gemakkelijk. Vaak worden er kosten voor reparatie gerekend of wordt er teveel schade doorberekend na waardering van uw auto. Dit heeft niet altijd met onwil van handelaren of garages te maken, vaak is het onkunde en is men niet gewend om auto’s met veel schade en grote defecten in te kopen. Wij vinden dat u hier niet aan hoeft mee te betalen! Wanneer u schade of defecten heeft verdient u het ook om de waarde van uw auto te verzilveren.

Kapotte-autoverkopen.nl heeft zich gespecialiseerd in het kopen van auto’s met schade en defecten. Op deze manier lukt het om een hogere prijs te betalen dan de conventionele bedrijven. Wij laten kapotte auto’s voor een laag bedrag repareren en verkopen tweedehands auto’s aan landen waar men er meer voor over heeft.
Kapotte auto Den Haag

Wij doen dit al sinds 2003 en zijn daardoor steeds sneller en professioneler met het inkopen van auto’s. Meer weten over ons inkoopproces? Lees dan snel verder.
schadeauto Den Haag

Hoe kan ik mijn kapotte auto verkopen?

Wilt u uw auto via Kapotteauto-verkopen.nl vrijblijvend te koop aanbieden? Volg dan de onderstaande stappen. Het maakt niet uit of uw auto een kapotte motor, kapotte koppakking, kapotte versnellingsbak of andere defecten heeft. In principe accepteren wij iedere auto.

 • Verzamelen van gegevens
  Om over te gaan tot taxatie is het belangrijk alle relevante gegevens te verzamelen. Welke merk en type auto wilt u verkopen? Wat is het bouwjaar? Wat is de kilometerstand? Wat is uw vraagprijs? In welke staat verkeert uw auto?
 • Inkoopformulier invullen
  Wanneer u alle relevante gegevens verzamelt heeft is het mogelijk om ons inkoopformulier in te vullen. U kunt dit 24 uur per dag en 7 dagen per week via onze website doen. Bereik u ons liever per e-mail of telefonisch? Ook dat is mogelijk.
 • Afwachten tot taxatie
  Als wij al uw gegevens hebben is het mogelijk om over te gaan tot taxatie. Bij het taxeren van uw auto gaan wij na wat de waarde is en wordt er een bod uitgebracht. Accepteert u ons bod? Dan gaan we naar de laatste stap van het inkoopproces.
  Bij Kapotteauto-verkopen.nl houden we van duidelijkheid. Het bod dat u voor uw auto ontvangt is dan ook het bod dat betaald wordt wanneer u uw auto aan ons verkoopt. Wij rekenen geen administratiekosten, taxatiekosten, reparatiekosten of andere kosten aan u door.
 • Afhandeling en betaling
  De betaling en afhandeling laat vaak de wensen over. Bij Kapotteauto-verkopen.nl zijn we gericht op snelheid en veiligheid. U wordt dan ook eerst per bank of contant betaald en pas daarna nemen wij uw auto mee. Als vanzelfsprekend nemen wij ook het administratieve deel voor onze rekening.

Heeft u een vraag of opmerking? Bereik ons dan telefonisch via (085)-003-11-00 of per e-mail op info@kapotteauto-verkopen.nl.

schadeauto verkopen Den Haag

Renault Megane – Hoorn Renault Megane – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Volvo S60 – Ede Volvo S60 – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Seat Leon 2008 – Lelystad Seat Leon 2008 – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?