Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte auto verkopen Groningen? Snel, Veilig en Gratis!

Heeft u een kapotte auto en komt u uit Groningen of omgeving? Lees dan snel verder en ontdek op deze pagina welke mogelijkheden er voor het verkopen van uw auto zijn. Ook wanneer u een auto met kapotte koppeling, kapotte motor, kapotte versnellingsbak, hoge kilometerstand, grote defecten of ander ongemakken heeft.

Doordat wij vrij voordelig repareren en door samenwerkingsverbanden in Oost-Europa zijn wij altijd instaat een eerlijke prijs te bieden. U hoeft uw kapotte auto niet meer te repareren en u kunt hem zonder het maken van onnodige kosten aan ons in Groningen verkopen.

Inkoopproces Kapotte-autoverkopen.nl

Het inkoopproces van Kapotte-autoverkopen.nl is toegespitst op het snel en eenvoudig verkopen van uw auto. Wanneer u de onderstaande stappen doorloopt kunt u uw auto al binnen enkele dagen verkopen:

Stap 1: Gegevens van uw kapotte auto verzamelen

U kunt uw auto te koop aanbieden via het inkoopformulier, telefonisch of per e-mail. Wij vormen ons graag een beeld van wat u te koop aanbiedt en daarom vragen wij de meeste relevante gegevens van uw auto op. Denk aan het merk, type, bouwjaar, de kilometerstand en staat van uw auto. Wij vragen u ook om foto’s te maken.

Stap 2: Biedt uw kapotte auto aan

Alle gegevens kunt u invullen via ons inkoopformulier. Neemt u liever telefonisch of per e-mail contact met ons op? Ook dat is mogelijk! Nadat u uw kapotte auto te koop aanbiedt gaan wij aan de slag met de taxatie en komt u zo snel mogelijk een voorstel te tegemoet. De taxatie is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Stap 3: Accepteer ons voorstel

Bent u tevreden over de prijs die wij voor uw auto bieden? Dan accepteert u ons voorstel en maken we direct een afspraak voor de betaling en het ophalen van uw auto.

Stap 4: Betaling ontvangen en auto afgeven

Wanneer u akkoord gaat met onze taxatie wordt er direct betaalt. Onze betaling vindt plaats per bank of contant. Als de betaling is voldaan halen wij uw auto op. Naast het bedrag dat wij betalen draait u niet voor andere kosten op. Administratieve kosten, taxatiekosten, transportkosten nemen wij volledig voor onze rekening.

autodemontage groningen

Kapotte-auto-groningen

Voordelen Kapotte-autoverkopen.nl

Bij Kapotte-autoverkopen.nl kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Wij zijn al sinds 2003 actief met het inkopen van defecte en schadeauto’s in Groningen en andere steden. Sinds dit jaar hebben wij de nodige ervaring opgebouwd met het opkopen van auto’s en is onze inkoopprocedure steeds verder geoptimaliseerd.
  • Wanneer u ons een auto verkoopt wordt er direct betaald. Wij betalen contant of per bank en voor uw auto wordt afgehaald.
  • Gratis transport geldt in heel Nederland en België. Wij halen uw auto op elke mogelijke locatie op.

U kunt terecht voor kapotte auto’s of een auto met defecten. Is uw auto APK-afgekeurd? Ook dan zijn wij geïnteresseerd om deze in te kopen, want ons brede inkoopprogramma maakt het mogelijk om op allerlei soorten auto’s een bod uit te brengen. Van Volkswagen tot Mercedes en van een auto met kapotte accu tot auto met kapotte motor.

Wilt u meer weten over het inkoopproces? Heeft u vragen of opmerkingen? Bereik ons dan telefonisch via (085)-003-11-00 of per e-mail op info@kapotteauto-verkopen.nl.

Renault Megane – Hoorn Renault Megane – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Volvo S60 – Ede Volvo S60 – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Seat Leon 2008 – Lelystad Seat Leon 2008 – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?