Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte Nissan verkopen? – Inkoop Defecte en Schade Nissan Auto’s

Wilt u uw Nissan met defect of schade snel en veilig verkopen? Overweeg dan uw Nissan via ons bedrijf te koop aan te bieden.

Graag nemen wij ons inkoopproces en de alternatieven met u door. Kies voor één van de alternatieven of vul ons inkoopformulier in om snel een vrijblijvend bod te ontvangen.

Kapotte Nissan Verkopen

Kapotte Nissan verkopen en inkoopproces van kapotteauto-verkopen.nl

Via ons inkoop formulier maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Volg het onderstaande stappenplan om uw Nissan voor de export aan ons aan te bieden en snel een vrijblijvend bod te ontvangen.

Gaat u niet in op onze taxatie? Dan bereken wij hier als eerlijke opkoper geen kosten voor door. Het inkoopproces gaat als volgt:

Wanneer u ons inkoopformulier invult of als u telefonisch of per e-mail contact met ons legt hebben we verschillende gegevens van u nodig om uw Nissan te taxeren.

 • Op basis van uw aangeleverde gegevens is het mogelijk om te taxeren. Wij doen u binnen 1 tot 2 dagen een vrijblijvend bod.
 • Wanneer u akkoord gaat met ons bod wordt er direct een afspraak gemaakt om uw Nissan te betalen en op te halen.
 • Wij betalen eerst contant of per bank en nemen vervolgens uw Nissan mee. Wij berekenen geen kosten door voor het transport en halen uw auto overal in Nederland, België of Luxemburg op.

Wij kopen in principe iedere Nissan vanaf bouwjaar 2005 van u over. Het maakt niet uit als er sprake is van veel schade, grote defecten of een hoge kilometerstand.

Wij streven er naar een eerlijke prijs aan u te betalen en vervolgens kunnen wij uw auto eigenhandig herstellen om er daarna een nieuwe eigenaar gelukkig mee te maken.

Heeft u vragen over het inkoopproces of ontvangt u graag meer informatie? Dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Kapotte Nissan Opkopers

Wij hebben interesse in:

Nissan Almera – (vanaf 2005 t/m 2010)
Nissan Almera Tino – (vanaf 2005 t/m 2010)
Nissan Micra – (vanaf 2005 t/m 2010)
Nissan Murano – (vanaf 2004 t/m 2010)
Nissan Navara – (vanaf 2000 t/m 2010)
Nissan Note – (vanaf 2005 t/m 2010)
Nissan Pathfinder – (vanaf 2005 t/m 2010)
Nissan Patrol – (vanaf 2000 t/m 2010)
Nissan Primera – (vanaf 2005 t/m 2010)
Nissan Qashqai – (vanaf 2007 t/m 2011)
Nissan Terrano – (vanaf 2000 t/m 2005)
Nissan X-Trail – (vanaf 2003 t/m 2010)

schadeauto nissan

Alternatieven voor Nissan verkopen

Wilt u naast het inkoopproces van kapotteauto-verkopen.nl ook alternatieven verkennen? Dan denkt u mogelijk aan de volgende opties:

 • Nissan verkopen via Autoscout 24, Speurders of Marktplaats.
  Wanneer u uw Nissan via een veilingsite verkoopt heeft u te maken met advertentiekosten en dient u vooral op de veiligheid te letten. U weet vaak niet met wie u in zee gaat en zowel de koper als verkoper heeft via deze methode vaak niet de kennis voor een correcte overdracht in pacht.
 • Nissan verkopen via autodealer.
  Vrijwel iedere autodealer heeft ook een inkoopprogramma. Helaas kiest men hier vooral voor om u vervolgens een nieuwe auto aan te bieden. Wanneer u niet inruilt krijgt u vaak een lage prijs voor uw tweedehands Nissan als hij kapot of met schade is.
 • Nissan verkopen aan vrienden, bekenden of familie.
  Vaak doet men met familie, vrienden en bekenden liever geen zaken en zeker niet als het om een tweedehands auto met defecten of schade gaat. U hoort liever niets over een defect of schadegeval dat in de toekomst kan ontstaan.
  Kiest u liever voor het inkoopproces van kapotteauto-verkopen.nl? Vul dan direct het inkoopformulier in of neem direct contact met ons op. Bereik ons via (085)-003-11-00. Per e-mail zijn wij te bereiken via info@kapotteauto-verkopen.nl
 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Alfa Romeo van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact