Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto met mankementen verkopen – Kapotteauto-verkopen.nl

Uw wagen verkopen? Biedt uw auto direct te koop aan via Kapotteauto-verkopen.nl. Als inkopers zijn wij gespecialiseerd in de reparatie van kapotte wagens. U kunt ze direct aan ons aanbieden.

inkoop auto met problemen

Indien u een wagen heeft met mankementen kan het lastig zijn om deze voor de juiste prijs te verkopen. Vaak zijn er reparaties nodig en kan uw auto vervolgens pas worden doorverkocht aan een eindgebruiker. Wilt u uw auto met mankementen te koop aanbieden? Doe dit dan via Kapotteauto-verkopen.nl. U kunt contact opnemen of uw auto per direct via het inkoopformulier aanbieden.

Bij Kapotteauto-verkopen.nl vinden we het belangrijk dat uw wagen voor een eerlijke prijs wordt ingekocht. We zijn dan ook altijd eerlijk over het feit dat auto’s met mankementen of veel schade aantrekkelijk zijn. Kapotteauto-verkopen.nl is namelijk gespecialsieerd in het reperaren van wagens met mankementen en kan deze vervolgens aanbieden aan eindgebruikers. Bij autodealers en doorsnee autohandelaren is dit niet het geval, zij kunnen auto’s lastiger repareren en er daardoor minder voor betalen. Bij Kapotteauto-verkopen.nl worden in principe alle soorten auto’s opgekocht. Denk aan populaire merken als Opel, Renault, Volkswagen, BMW, Mercedes en nog veel meer! Houd er echter rekening mee dat alleen wagens vanaf bouwjaar 2005 geaccepteerd worden, de waarde van oudere wagens is vaak te laag om tot ingrijpende reparaties over te gaan. De inkoop van dit soort wagens is daardoor niet rendabel.

wie koopt mijn defecte auto

Wat koopt Kapotteauto-verkopen.nl precies voor auto’s in?

Wilt u uw auto verkopen? Kapotteauto-verkopen.nl koopt auto’s in met verschillende mankementen. Er kan sprake zijn van problemen met de motor, kapotte elektronica, technische mankementen, een versnellingsbak die niet werkt of andere problemen. Mogelijk zijn er systemen als ABS en EPS die niet doen wat ze moeten doen. In al dat soort gevallen kunt u uw auto bij Kapotteauto-verkopen.nl aanbieden. Ook als er zeer ernstige mankementen of storingen zijn! Door onze zeer specialistische kennis kunnen wij in principe alles repareren. Zoals u begrijpt heeft de aard van het probleem te maken met het bedrag dat op uw auto geboden wordt. U kunt er echter op rekenen dat Kapotteauto-verkopen.nl een hoger bedrag voor uw kapotte auto betaalt dan bij een dealer of andere handelaar het geval zou zijn.

auto met probleem inruilen

Kapotteauto-verkopen.nl heeft al voor lastige problemen gestaan. Denk aan auto’s waarbij het vermogen ineens volledig wegvalt of een auto waarbij filters verstopt zitten. Ook kan het zo zijn dat de computer van de auto vervangen moet worden of is er soms sprake van een lekkende oliepomp. Waarin een auto het niet doet kunnen er allerlei mankementen een rol spelen. Tevens kan er onderzoek worden gedaan naar auto’s die geen vermogen meer hebben. Gelukkig kan er voor vrijwel ieder probleem een oplossing worden gevonden! Indien er sprake is van krassen of deuken kan dit ook verholpen worden door Kapotteauto-verkopen.nl. Echter geldt altijd dat 2005 als minimum bouwjaar geldt. Bij oudere wagens blijft er nauwelijks restwaarde over en zijn ingrijpende reparaties vaak onrendabel. Wij zullen u op een eerlijke manier adviseren. Zo weet u snel wat u het best kunt doen!

Als vanzelfsprekend hoeven dit soort reparaties niet afgewacht te worden. Uw auto wordt met mankementen en al overgenomen en direct contant per bank of contant betaald. Als er een overeenkomst is behaald maken we een afspraak.

Auto met mankementen verkopen bij Kapotteauto-verkopen.nl

Bij Kapotteauto-verkopen.nl vinden we het belangrijk om een eerlijk bedrag voor uw auto te betalen. Tijdens ons inkoopproces doorloopt u de volgende stappen:

 • Wij vinden het belangrijk dat alle relevante gegevens er zijn. Denk aan het merk, type, bouwjaar en de mankementen van uw auto. Daarnaast is het prettig wanneer u foto’s maakt. Zowel van het volledige aanzicht als de details.
 • Wanneer wij alle informatie hebben ontvangen is het mogelijk om aan de slag te gaan met de taxatie. Vervolgens kunnen wij een bod uitbrengen.
 • Accepteert u ons bod? Dan maken we direct een afspraak om uw auto op te halen. Uw auto wordt kosteloos opgehaald. Wij doen dit overal in Nederland, België en Luxemburg.
 • Er kan direct contant of per bank betaald worden en vervolgens wordt uw auto meegenomen.
  Kapotteauto-verkopen.nl neemt het papierwerk van u over. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken!

probleem auto snel verkopen
U kunt ons op verschillende manieren persoonlijk bereiken. Wij helpen u graag verder! Stuur een e-mail naar kapotteauto-verkopen.nl of neem telefonisch contact op via (085) 003-11-00.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Alfa Romeo van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact