Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Hoe verkoopt u uw kapotte auto online?

Wanneer u uw kapotte auto online verkoopt komt u voor een aantal interessante opties te staan. In dit artikel bespreken we welke mogelijkheden u online zoal heeft voor het verkopen van uw kapotte auto. Ook, kunt u kijken naar de mogelijkheid om een kapotte auto te repareren.

schadeauto te koop aanbieden

Auto online verkopen

Grofweg heeft u voor het online verkopen van uw auto de volgende mogelijkheden:

1. U kunt uw defecte auto via een online advertentieplatform aanbieden.
Wanneer u uw auto via een online advertentieplatform aanbiedt is het mogelijk om veel potentiële kopers te bereiken. Op websites als Marktplaats, Speurders en Autoscout 24 zijn veel kopers actief en kunt u tegen een lage vergoeding uw auto onder aandacht brengen. Helaas is het niet altijd duidelijk of u met een serieuze koper te maken heeft en neemt het sluiten van een definitieve koop vaak meer tijd in beslag dan u denkt. Vaak is het lastig om uw auto voor het juiste bedrag te verkopen en dat maakt het waardevol om ook andere mogelijkheden onder de loep te nemen.

2. U kunt uw auto online inruilen bij een autodealer voor een andere auto.
Autodealers maken het tegenwoordig ook online mogelijk om tweedehands auto’s aan hen te verkopen. Op deze manier hopen ze u te strikken om na de verkoop een tweedehands auto of nieuwe auto aan u te verkopen. Voor autodealers is het inkopen van auto’s niet de belangrijkste bezigheid en is het dan ook lastig om de waarde van uw auto volledig uitbetaald te krijgen.

Auto met defect aanbieden
3. U biedt uw auto te koop aan via een gespecialiseerde opkoper.
Wanneer u uw auto via een gespecialiseerde opkoper besluit te verkopen kunt u uw auto eerst vrijblijvend laten taxeren. Op basis van de taxatie is het vervolgens mogelijk om uw auto op te laten halen. Vaak krijgt u direct betaald en kunt u ook uw kapotte auto verkopen.
Het grote voordeel van een opkoper zit hem in de specialisatie. Doordat alle bedrijfsactiviteiten zich focussen op het inkoopproces is het voor een gespecialiseerde opkoper mogelijk een hoger bedrag voor uw auto te betalen. Heel vaak, doen de auto opkopers inkoop schadeauto voor export.

Kapotte auto online verkopen via Kapotteauto-verkopen.nl

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het inkopen van kapotte auto’s. In principe accepteren zij alle soorten auto’s vanaf bouwjaar 2003 en ook wanneer er sprake is van schade en defecten.
Door uw auto online aan te bieden via Kapotteauto-verkopen.nl kunt u uw auto vrijblijvend laten taxeren. U hoeft enkel uw kenteken achter te laten of het inkoopformulier in te vullen om een taxatie mogelijk te maken.
Binnen enkele dagen kunt u een taxatie verwachten en na goedkeuring wordt uw kapotte auto vervolgens op afspraak opgehaald.

Waar kapotte auto verkopen
Wilt u meer over de inkoopservice en mogelijkheden van Kapotteauto-verkopen.nl te weten komen? Bezoek dan de website en ga naar www.kapotteauto-verkopen.nl. Via de website kunt u de inkoopservice volledig vrijblijvend gebruiken en bent u nergens toe verplicht. Het bedrag dat u geboden wordt is het bedrag dat u na akkoord via de inkoopservice ontvangt. Voor het transport, de taxatie of het administratieve deel worden geen kosten berekend.

Renault Megane – Hoorn Renault Megane – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Volvo S60 – Ede Volvo S60 – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Seat Leon 2008 – Lelystad Seat Leon 2008 – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?