Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte auto voor export verkopen

Wilt u uw kapotte auto voor de export verkopen? Dan bent u bij Kapotteauto-verkopen.nl aan het juiste adres.
Export Auto Opkoper
Als gespecialiseerde exporteur van auto’s kunnen wij vaak een betere prijs voor uw auto betalen dan uw autodealer of andere partijen. Wij kunnen deze hogere waarde betalen doordat de meeste auto’s in het buitenland voor een lager tarief worden gerepareerd. Op deze pagina wordt het inkoopproces van Kapotteauto-verkopen.nl stap voor stap besproken en ontdekt u de voordelen van het verkopen van uw tweedehands auto aan ons als exporteur. Ontdek alle mogelijkheden die wij kunnen bieden op auto met schade verkopen.

Inkoopproces Kapotteauto-verkopen.nl

Het inkopen van auto’s werkt bij Kapotteauto-verkopen.nl via een vast inkoopproces. Zo kunt u uw kapotte auto voor de export snel en eenvoudig verkopen.
1. Allereerst is het belangrijk dat wij alle relevante gegevens van uw auto ontvangen. U vult deze gegevens in op ons inkoopformulier of u laat de waarde direct berekenen door uw kenteken in te vullen.

2. Op basis van de auto die u voor de export aanbiedt kunnen wij een bod uitbrengen. Wij doen dit door eerst vakkundig te taxeren en vervolgens maken wij duidelijk hoeveel uw auto waard is.
3. Gaat u akkoord met het bedrag dat wij op uw auto bieden? Dan maken we direct een afspraak om uw auto op te halen.
4. Op afspraak wordt uw auto in Nederland of België opgehaald. Uw auto wordt eerst contant of per bank betaald en vervolgens nemen wij hem mee.Het inkoopproces maken wij graag zo transparant en duidelijk mogelijk. Zo is het bedrag dat u geboden wordt ook het bedrag dat u daadwerkelijk van ons ontvangt wanneer u uw auto verkoopt.Wij rekenen daarnaast geen kosten voor het administratieve deel of het transport van uw auto. Uw auto wordt overal in Nederland en België gratis opgehaald.

kapotte auto voor export verkopen

Kapotte Auto voor export verkopen bij Kapotteauto-verkopen.nl

Weet u nog niet via welk adres u uw tweedehands auto wilt verkopen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden.

• Auto verkopen via Marktplaats, Speurders of Autoscout 24
Wanneer u uw auto via een advertentieplatform aanbiedt kost het vaak veel tijd om uw auto hier te verkopen. Belangrijk is enig geduld op te brengen en uw auto alleen te verkopen wanneer het juiste bod wordt gedaan.
• Auto verkopen via autodealer
Veel tweedehands auto’s worden via de autodealer verkocht. Vaak is er een inkoopservice om het kopen van een nieuwe auto mogelijk te maken. Helaas kan een autodealer hierdoor vaak niet het gewenste bedrag voor uw auto betalen.

 • Auto verkopen via gespecialiseerde opkoper van exportauto’s

Zoekt u een opkoper die gespecialiseerd is in het kopen van schadeauto’s voor de export? Dan ontvangt u vaak het beste bedrag voor uw tweedehands auto en kunt u hem direct verkopen. Biedt uw tweedehands auto vrijblijvend te koop aan via Kapotteauto-verkopen.nl met het inkoopformulier of door uw kenteken in te vullen. Wilt u direct met ons in contact komen? Stuur dan een e-mail naar info@kapotteauto-verkopen.nl of bel naar (085) 003-11-00.
schadeauto's gevraagd

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Alfa Romeo van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact