Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Opel Astra verkopen met schade of defecten

Wanneer u een auto met mankementen verkoopt, is het belangrijk dat er uitvoerig aandacht wordt besteed aan het bepalen van de werkelijke waarde. Helaas wordt er door de bouwers van auto´s steeds meer gedacht aan het besparen van kosten tijdens de bouw en houdt men geen rekening met het eventueel repareren van storingen of defecten.

opel astra verkopen

Kapotteauto-verkopen.nl is gespecialiseerd in het kopen van schadeauto’s. Wij vinden het belangrijk om de tradities van de traditionele markt te verbreken en kiezen daarom voor volledig transparantie.

Zeker bij het inkopen van de Opel vinden wij dit belangrijk. Deze Europese onderneming is namelijk zeer succesvol in het produceren van kwalitatieve wagens en ideaal om door te verkopen op de tweedehandsmarkt. Veel partijen kennen de storingen en defecten van de Opel Astra echter niet of weten niet wat het repareren van bepaalde zaken kost. Zo kan de werkelijke waarde niet worden ingeschat en ontvangt u een bod dat vaak te laag ligt.

Storingen en defecten aan een Opel Astra

Net als andere Duitse auto’s is de kwaliteit van een Opel hoog, uiteraard zijn er echter ook bij de Opel Astra veelvoorkomende storingen en defecten te benoemen. De belangrijke zwakheden:

  • Elektrische componenten die niet in orde zijn
  • Distributieriem
  • Brandstofsysteem en bijbehorende systemen

Naast deze veel voorkomende is het uiteraard ook mogelijk dat u een ongeval heeft gehad. Ook in dat geval weten wij hoe de schade en defecten die ontstaan zijn verholpen kunnen worden. Wij weten namelijk wat het kost om dit soort zaken te repareren, kunnen de daadwerkelijke waarde van een Opel Astra berekenen en een eerlijk bod doen.

schade opel verkoop waarde

Opel Astra bij Kapotteauto-verkopen.nl te koop aanbieden

Wij vinden het belangrijk dat autobezitters een goed gevoel overhouden aan transacties. Zo laten wij precies zien waarom wij tot de waarde van uw Opel Astra komen en kunnen wij aangeven wat het ons kost om bepaalde gebreken te verhelpen. Het analyseren van uw Opel Astra is daar het belangrijkst voor, op basis daarvan kunnen wij namelijk een bod doen. Dit doen wij met specialisten en uitsluitend op de Opel Astra vanaf bouwjaar 2008 kunnen wij een bod doen.

opel voor export verkopen

Vervolgens wordt uw Opel Astra doorverkocht in Oost-Europa, daar kan er namelijk goedkoop gerepareerd worden en zal uw auto een nieuw leven krijgen. Denk aan landen als Polen, Roemenië, Tsjechië, Slowakije en Servië.

Uw auto direct koop aanbieden via Kapotteauto-verkopen.nl? Dan kunt u direct contact met ons opnemen of kunt u ons inkoopformulier invullen. Wij kijken er naar uit om de waarde van uw Opel Astra te bepalen en een bod te doen.

Renault Megane – Hoorn Renault Megane – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Volvo S60 – Ede Volvo S60 – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Seat Leon 2008 – Lelystad Seat Leon 2008 – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?