Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Renault Megane voor de export verkopen aan opkoper

Wilt u uw Renault Megane verkopen voor de export? Dan is het mogelijk om deze pagina te lezen. Hier laten wij zien waarom het interessant is om een Renault Megane met schade aan een opkoper te verkopen.

renault megane verkopen

Dagelijks wisselen er tal van auto’s van eigenaar. Helaas geeft slechts een klein deel van deze transacties voldoening. Vooral wanneer het om het verkopen van een auto met schade gaat valt het vaak tegen. Daarnaast zijn er veel auto’s waarbij kleine gebreken in de weg zitten om er de juiste prijs voor te krijgen.

We laten hier zien welke zwakke plekken een Renault Megane heeft en hoe u de beste prijs aan deze auto kunt overhouden. Wij weten wat het kost om deze gebreken voor een aantrekkelijke prijs te repareren en kunnen daardoor een eerlijk bedrag voor gebruikte auto’s betalen.

Storingen en defecten aan een Renault Megane

De Renault Megane is een auto die de harten van veel autoliefhebbers heeft gestolen. Het design van de auto viel direct in de smaak. Daarnaast bleek ook de techniek van deze auto in orde. Een Renault Megane bleek over stevige schokdempers te beschikken, luchtvering en controlesystemen waarmee de veiligheid van de auto gewaarborgd wordt.

Helaas zijn er ook een aantal zwakke punten te benoemen, net zoals bij andere auto’s is de Renault Megane daarin geen uitzondering. Per productiejaar zijn er verschillende problemen te benoemen en er zijn problemen die bij ongeveer alle auto’s voorkomen. Denk aan een relatief zwakke demper op de krukaspoelie, een hoge spanning op de distributieriem, de periodieke uitval van regelaars en problemen met de elasticiteit van gasklephuis dichtingen in de luchttoevoer. Daarnaast zijn er ook een aantal zwakke punten in de motoren te vinden. Na verloop van tijd zal u ook te maken krijgen met problemen met de startmotor, verschillende sensoren en de koppeling van de auto. Bij Kapotteauto-verkopen.nl zijn we bekend met al dit soort defecten en zwakheden.

Renault Megane verkopen bij Kapotteauto-verkopen.nl

renault defecte motor verkopen

De ervaring leert dat het bij een succesvolle verkoop vooral om de opkoper gaat en niet zozeer om de auto zelf. Door aanwezige kennis van storingen en defecten is het namelijk mogelijk om het juiste bod te doen. Bij gestandaardiseerde inkoopprocedures wordt er vaak een te laag bedrag geboden. Kapotteauto-verkopen.nl past de volgende strategie toe:

  • Allereerst is het belangrijk dat onze specialisten over de nodige kennis van een Renault Megane beschikken. Zo kunnen er foutloze diagnoses worden uitgevoerd en wordt ieder defect nauwkeurig bestudeerd. Als uw auto wordt bestudeerd proberen we niet om de waarde te verlagen. We proberen een inschatting van de reparatiekosten te maken en tot de werkelijke waarde van uw auto te komen. Wij kopen uw Renault Megane over vanaf bouwjaar 2008 en kunnen ook nog een hoog bedrag betalen als er schade of defecten zijn.
  • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de juiste aanpak wordt toegepast voor het vinden van een opkoper. Zo exporteren wij uw auto naar een land in Oost-Europa en kan er daardoor een veel hoger bedrag voor uw wagen betaald worden.

Wilt u uw Renault Megane vrijblijvend bij ons te koop aanbieden? Dan brengt dat geen extra kosten met zich mee. Daarnaast kunnen wij uw auto overal in België en Nederland ophalen, dat is geen enkel probleem. Ook als uw auto ernstige defecten of storingen heeft kunnen we een goed bod doen. Vul zo snel mogelijk ons inkoopformulier in ons neem contact op.

Renault Megane – Hoorn Renault Megane – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Volvo S60 – Ede Volvo S60 – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Seat Leon 2008 – Lelystad Seat Leon 2008 – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?