Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Schadeauto verkopen bij dé schadeauto inkoop specialist

schadeauto verkopenSchadeauto verkopen? Dan bent u bij Kapotteauto-verkopen.nl aan het juiste adres. Via deze pagina ontdekt u hoe het inkoopproces precies werkt en van welke voordelen u bij Kapotteauto-verkopen.nl profiteert.

Waar kan ik mijn beschadigde auto verkopen?

Wanneer u een ongeluk met uw auto heeft gehad zijn de kosten voor reparatie vaak hoog. Als de kosten hoger zijn dan de restwaarde van uw auto is het beter om uw auto te verkopen.

schadeauto inkoop Nederland

Een uitstekend alternatief voor een sloperij en u weet zo zeker dat u een betere vergoeding ontvangt. Opkopers kunnen uw schadeauto namelijk voordeliger repareren en er eventueel iemand anders blij mee maken.

Bij Kapotteauto-verkopen.nl maken wij u graag blij met de beste service. Als professioneel opkoper zijn wij al meer dan 10 jaar ervaren met het inkopen van wagens. U kunt daardoor eenvoudig profiteren van ons geoptimaliseerde inkoopproces en altijd een eerlijk bod verwachten.

Hoe kan ik mijn auto met schade verkopen bij Kapotteauto-verkopen.nl

Wilt u uw schadeauto vrijblijvend te koop aanbieden bij auto inkoop bedrijf? Volg dan de onderstaande stappen en doorloop ons inkoopproces:

1. In de eerste stap van het inkoopproces is het van belang dat u ons de juiste gegevens aanlevert. Bij ons bedrijf kiezen we er namelijk voor uw schadeauto op afstand te taxeren.

beschadigde auto verkopen
Op deze manier kunt u uw auto snel te koop zetten en direct een eerlijk bod voor ontvangen. In het inkoopformulier kunt u vinden welke gegevens benodigd zijn om een vrijblijvend bod te ontvangen. Verzamel belangrijke gegevens als het type, bouwjaar, de staat van uw schadeauto, de kilometerstand en maak een aantal duidelijke foto’s.

2. Wanneer u de noodzakelijke gegevens met ons gedeeld heeft is het tijd om te taxeren. Onze ervaren taxateurs zullen alle gegevens en het bijgeleverde beeldmateriaal bekijken om op basis daarvan een eerlijk bod uit te brengen.

3. Gaat u akkoord met ons bod? Dan maken we direct een afspraak om uw schadeauto te betalen en op te halen.

4. Wij halen uw schadeauto overal in Nederland gratis op en betalen direct contant of per bank.

schade auto opkoop
Zo wordt het verkopen van uw schadeauto wel heel eenvoudig!

Voordelen van schadeauto inkoop bij Kapotteauto-verkopen.nl

Wilt u uw schadeauto verkopen aan Kapotteauto-verkopen.nl? Vul dan nu direct het inkoopformulier in bovenaan deze pagina. Dan profiteert u gegarandeerd van de volgende voordelen:

  • Uw auto voor de hoogste prijs verkopen

Dankzij ons brede internationale netwerk, met veel mannen met gouden handen, die letterlijk uw auto in een handomdraai repareren, kunnen wij de allerhoogste prijzen bieden voor schadewagens. Wij garanderen dat u nergens meer zult krijgen voor uw kapotte auto.

  • 10 jaar ervaring

Wij hebben inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring met het inkopen van schadeauto’s. Door onze ervaring kunnen wij voor iedere wagen met schade een eerlijk bedragen betalen en alle soorten auto’s inkopen. Ook wanneer er sprake is van een kapotte motor, hoge kilometerstand of defecten.

  • Snel laten taxeren en direct verkopen

Wanneer u uw auto aan ons aanbiedt gaan wij direct aan de slag met de taxatie. U ontvangt dezelfde dag nog een bod op uw auto en vervolgens maken we een afspraak om deze direct op te halen.

  • Geen verborgen kosten

Voor het taxeren van uw auto of het transport worden geen kosten doorberekend. Doordat het bedrag dat u geboden wordt ook daadwerkelijk het bedrag is dat u ontvangt weet u altijd waar u aan toe bent.

schadeauto opkopers
Wilt u direct een defecte auto verkopen? Vul dan nu het schadeauto inkoopformulier in om uw auto vandaag nog gratis en vrijblijvend te laten taxeren.

Meer weten over onze diensten of twijfelt u of uw wagen geschikt is voor onze inkoop? U kunt ons dagelijks bereiken via info@kapotteauto-verkopen.nl of telefonisch via 085-0031100.

Renault Megane – Hoorn Renault Megane – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Volvo S60 – Ede Volvo S60 – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Seat Leon 2008 – Lelystad Seat Leon 2008 – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?