Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte auto in Utrecht Verkopen? – Snel Inkoop Defecte Auto’s

Heeft u een kapotte auto? In Utrecht en omgeving zijn er tal van verschillende mogelijkheden om uw auto te verkopen.
Verkopen is vaak een stuk eenvoudiger dan repareren en brengt minder onrust met zich mee.

Zeker wanneer u een negatieve ervaring met uw auto heeft gehad is het prettig om deze van de hand te doen. Soms wordt ons gevraagd of het lucratiever is om de auto eerst te repareren. Graag laten wij op deze pagina zien waarom dat niet het geval is.

Kapotte-Auto-utrecht

Kapotte auto in Utrecht verkopen zonder reparatie

Door ons grootschalige inkoopprogramma is het voor ons relatief voordelig om een auto te repareren. Wanneer u als particulier een auto ter reparatie aanbiedt is dit vaak niet het geval. Als u besluit afstand van uw defecte auto te doen is het dan ook verstandig dit met behoud van schade te doen.

Mogelijk wordt er iets minder voor uw auto betaald, maar per saldo valt het lucratiever uit.
Als professionele partner helpen wij u graag bij het inkoopproces. Bent u benieuwd hoe dit precies verloopt? Lees dan snel verder.

Kapotte-Auto-in-utrecht

Inkoopproces Kapotte-autoverkopen.nl

Het inkoopproces van Kapotte-autoverkopen.nl is al sinds 2003 actief en wordt steeds verder geoptimaliseerd. Op deze manier wordt het verkopen van uw auto met kapotte koppeling, kapotte motor, kapotte versnellingsbak of andere defecten een stuk eenvoudiger.

 • Stap 1: Gegevens verzamelen
  Allereerst is het van belang alle relevante gegevens van uw kapotte auto te verzamelen. Het gaat om de belangrijkste gegevens als het merk, type, bouwjaar, de vraagprijs en staat van uw auto. Zorg dat u duidelijk bent over de staat en lever ook foto’s mee om een nog completer beeld te geven.
 • Stap 2: Inkoopformulier invullen
  Vul ons inkoopformulier via de website in. U kunt dit 24 uur per dag en 7 dagen per week doen. Op basis van deze gegevens gaan wij aan de slag met de taxatie en wordt er zo snel mogelijk een bod uitgebracht. Neemt u liever telefonisch of per e-mail contact met ons op? Ook dat is mogelijk.
 • Stap 3: Taxatie wordt uitgebracht
  Als onze taxatie is uitgebracht. Krijgt u de tijd om over onze aanbieding na te denken. Bent u tevreden? Laat dit dan telefonisch of per e-mail aan ons weten.
 • Stap 4: De betaling wordt voldaan en uw auto opgehaald
  Na een akkoord wordt de bijbehorende betaling direct voldaan en plannen we een afspraak in om uw auto op te halen. Het bod dat wij na taxatie uitbrengen is ook daadwerkelijk het bod dat u ontvangt. Wij brengen geen administratieve kosten, kosten voor het transport of taxatiekosten in rekening. Wij halen uw auto op elke mogelijke locatie in Nederland en België op!

Kapotteauto-verkopen.nl is onderdeel van East European Provider B.V. en een inkoop bedrijf dat door de RDW is erkend. Op deze manier bent u er zeker van dat de inkoopprocedure op een eerlijke en veilige manier verloopt.

Wilt u zo snel mogelijk met ons in contact komen? Dan kunt u ons het best telefonisch of per e-mail bereiken. Via (085)-003-11-00 of per e-mail op info@kapotteauto-verkopen.nl.

autoverkoop utrecht

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Alfa Romeo van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact