Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Eenvoudig en snel uw schadeauto verkopen in Den Haag

Geconfronteerd worden met een kapotte auto is nooit fijn. Wij maken uw schadeauto verkopen in Den Haag eenvoudig en snel. Bovendien ontvangt u van ons altijd een goede, realistische prijs. Meld uw auto direct aan voor verkoop, bel ons en u ontvangt direct een goed bod zonder verdere verplichtingen.

schadeauto verkopen den haag

Uw schadeauto verkopen in Den Haag zonder frustraties

Een defecte auto geeft u altijd zorgen. Eén van die zorgen is of en hoe u uw kapotte auto kunt verkopen. Veel mensen zijn niet bekend met dit proces. U weet ongetwijfeld wat u voor uw auto had kunnen krijgen als deze nog in goede staat zou zijn geweest, maar wat is uw kapotte auto waard? Wanneer u bijvoorbeeld een auto met een kapotte versnellingsbak of een auto met een defecte motor hebt, bent u wellicht bang dat u hier helemaal niets meer voor krijgt. Laat Kapotte Auto Verkopen deze zorgen wegnemen.

Onze schadeauto inkoop in Den Haag biedt u de mogelijkheid om uw kapotte auto te verkopen zonder frustraties. Wij zijn eerlijk en transparant. U hoeft niet bang te zijn voor een lang onderhandelingsproces of gewiekste trucs van onze inkopers. Wij zijn namelijk goed op de hoogte van de soms bedenkelijke reputatie van onze sector en willen u bewijzen dat het ook anders kan. Wij bieden u direct een goede prijs, zonder verplichtingen: u kiest of u de auto aan ons wilt verkopen of niet.

Waarom onze schadeauto inkoop in Den Haag goede prijzen kan garanderen

Een kapotte auto geeft u de nodige zorgen. Dit geldt echter ook voor de meeste autobedrijven. Waarom zouden zij een goede prijs geven voor uw auto, terwijl ze deze eigenlijk niet meer kunnen verkopen of zeer veel kosten en tijd in uw auto moeten steken om deze weer goed te krijgen? Precies om die redenen kunnen (of willen) de meeste autobedrijven geen goede prijs bieden.

schadeauto opkoper

Bij onze schadeauto inkoop in Den Haag werkt dat anders. Wij hoeven uw auto namelijk niet zelf te repareren. Wij beschikken over zeer goede banden met geselecteerde partijen in Oost-Europa. Derhalve kan uw auto veel goedkoper gerepareerd worden dan dat autobedrijven hier dat zouden kunnen doen. Hierdoor kunnen wij u een veel betere prijs bieden dan de meeste andere auto-inkoopbedrijven.

Hoe werkt uw kapotte auto verkopen precies?

Uw schadeauto verkopen in Den Haag werkt bij ons zeer eenvoudig. Het is voor u goed om te weten dat u niet direct een afspraak hoeft te maken. Dat zou waarschijnlijk ook erg lastig zijn, want de kans is groot dat uw kapotte auto niet meer rijdt of niet meer veilig de weg op kan.

U kunt uw auto aan ons te koop aanbieden middels het formulier op de website. Dit werkt snel en eenvoudig. U vertelt ons welk merk en type auto het betreft, wat het modeljaar en de kilometerstand zijn en wat de schade is (compleet met goede foto’s). Deze gegevens verstuurt u naar ons. U krijgt ook de mogelijkheid om aan te geven wat u voor de auto verwacht te krijgen.

Ons team beoordeelt uw inzending. Enkele uren na het inzenden kunt u ons bellen en vervolgens bespreken wij ons bod met u. Wij doen u telefonisch een bod dat u kunt accepteren of kunt weigeren: u zit nergens aan vast. Gaat u niet akkoord met het bod, dan heeft u geen kosten gemaakt of tijd verspild aan een afspraak. Gaat u wel akkoord met ons bod, dan maken wij graag een afspraak met u om de auto op te komen halen op een plek en tijd waarop het u schikt. Wij verzorgen van tevoren de betaling per bank, of contant wanneer wij de auto komen ophalen.

Lees ervaringen van klanten die u voor gingen

Steeds meer mensen maken gebruik van onze schadeauto inkoop in Den Haag. Dat uw schadeauto verkopen in Den Haag bij ons gemakkelijk is en vrijwel altijd tot een goede deal leidt, kunt u lezen in de ervaringen van eerdere klanten. Wij zijn transparant in onze werkwijze en hebben daarom ook geen geheimen: u kunt zelf lezen wat mensen over ons zeggen.

kapotte auto's opkoop

Overtuigd? Bied uw auto dan nu te koop aan

Wilt u snel uw kapotte auto verkopen in Den Haag? Vul dan het formulier aan en bied deze geheel vrijblijvend te koop aan bij Kapotte Auto Verkopen. U zult ervaren dat het verkopen van uw defecte auto eenvoudiger is dan u dacht en dat u altijd een goede, eerlijke prijs krijgt.

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Eric – HelmondEric – Helmond

  Zeer tevreden over kapotteauto-verkopen.nl. Wat mij betreft zeker een aanrader wanneer je van je auto af wil. De verkoop van mijn auto met DSG bak schade is op een zeer correcte en snelle manier afgehandeld.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact