Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

In een stap uw auto met kapotte koppeling verkopen

kapotte koppeling

Een koppeling is een belangrijk onderdeel van de auto en de kosten zijn hoog om deze te vervangen. Het is met name bij oudere auto’s duur om een koppeling te vervangen en daardoor is er vaak geen andere optie dan het verkopen van de auto.

Heeft u geconstateerd dat de koppeling kapot is en dat het waarschijnlijk veel geld kost om deze weer te repareren? In sommige gevallen is het verkopen van een auto met kapotte koppeling de beste optie. Reparatie is vrij duur en zonder reparatie kunt u niet meer verder rijden. Waarschijnlijk wilt u een nieuwe auto kopen en heeft u geld nodig om dit te bekostigen.

Herkent u deze situatie? Lees snel verder en ontdek hoe wij alle soorten auto’s met alle soorten schade kunnen kopen.

U achterhaalt via deze pagina hoe en waar u uw schadeauto met kapotte koppeling kunt verkopen. Wij zijn een opkoper van auto’s van alle soorten en met alle soorten schade. Wij leveren een heldere dienst en willen u graag op professionele wijze van uw schadeauto verlossen voor een eerlijk bedrag.

Transportkosten zijn volledig voor onze rekening en met onze inkoopservice krijgt u niet te maken met bemiddelingskosten of andere verrassingen. Onze service is eerlijk en volledig helder.

Stap voor stap uw kapotte auto verkopen

Weet u zeker dat u uw auto met kapotte koppeling wilt verkopen? Volg dan de onderstaande stappen en ontvang een prijsvoorstel.

1. Verzamel de gevraagde gegevens (automerk, type, bouwjaar, kilometerstand, vraagprijs, foto’s en een beschrijving van de staat van de auto).

De gegevens kunt u in de meeste gevallen zelf vinden. Maak scherpe foto’s om de opkoper een zuiver beeld te geven.

2. Vul ons inkoopformulier in en klik op ‘Verzenden’ om de procedure op te starten.

Wij nemen zo snel mogelijk contact op als het één en ander is bekeken.

3. Wij bellen of mailen ons voorstel.

4. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u direct geld per overschrijving of contant op locatie.

We doen dit al sinds 2003 en weten als geen ander hoe het is om veilig en snel zaken te doen. Wij zijn als opkoper een bedrijf dat is erkend door de RDW en kosteloos een inkoopservice levert.

5. Wij halen uw auto gratis op en samen overleggen wij de documenten.

Bel (085)-003-11-00 of mail info@kapotteauto-verkopen.nl om een voorstel te doen of voor al uw vragen die niet op Kapotteauto-verkopen.nl staan beantwoord.

Bent u overtuigd van onze service? Onderneem dan direct actie en zet de inkoopprocedure in gang!

Wij halen uw auto op in België of Nederland

Heeft u ons voorstel geaccepteerd? Dan ontvangt u een betaling per bank of contant en halen wij uw auto op afspraak op.

Uw auto met kapotte koppeling halen wij binnen enkele dagen op en de transportkosten zijn voor onze rekening. Ga direct van start met onze inkoopprocedure om een mooi bedrag voor uw schadeauto te krijgen.

Neem contact op wanneer u vragen over onze inkoopservice heeft.

 auto-met-kapotte-koppelingDagelijks staan wij u te woord. Wij delen graag de mogelijkheden rondom het kopen van uw auto!

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

Heeft u nog vragen?

Contact