Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto met kapotte turbo verkopen

kapotte auto inkoopIs een auto met kapotte turbo verkopen tegen een goede, eerlijke prijs onmogelijk? Bij onze defecte auto inkoop niet. Ontdek het zelf en bied uw auto met defecte turbo nu te koop aan. U ontvangt zeer snel een realistisch en vrijblijvend bod.

De motor van uw auto heeft talloze cruciale onderdelen. Wanneer een van de belangrijke onderdelen het begeeft, heeft dit niet alleen een grote impact op het functioneren van uw auto: reparatie stelt u waarschijnlijk voor (zeer) hoge kosten. Kosten die u helemaal niet wilt maken. De turbo is een goed voorbeeld hiervan. Auto’s voorzien van een turbo halen een groot deel van hun vermogen hier vandaan. Begeeft de turbo het, dan is uw auto een groot gedeelte van zijn vermogen kwijt en zal deze niet meer goed rijden. De turbo repareren of vervangen is zeer kostbaar en zeker bij een wat oudere auto misschien niet meer de moeite waard. Wilt u uw auto met kapotte turbo verkopen? Dan denkt u misschien dat u een lastige klus wacht. Niets is minder waar: wij zijn de nummer één in defecte auto inkoop. U kunt uw auto met kapotte turbo verkopen aan ons tegen een goede prijs.

Uw auto met kapotte turbo verkopen in plaats van laten repareren

Misschien hebt u geïnformeerd wat het kost om uw auto met kapotte turbo te laten repareren. Waarschijnlijk bent u daarvan behoorlijk geschrokken. Het stelt u ogenschijnlijk voor een lastige beslissing: repareren kost u een hoop geld, maar verkopen levert u te weinig geld op. Onze schadeauto inkoop maakt het u een stuk gemakkelijker. Wij zijn namelijk in staat om een goede prijs te bieden voor uw auto met kapotte turbo.

In eerste instantie lijkt het verkopen van een auto met een kapotte turbo voor niemand interessant. U loopt er niet voor warm omdat u verwacht erg weinig geld voor uw auto terug te krijgen en de koper is niet bereid om een goede prijs te betalen, omdat deze flinke kosten moet maken om de auto weer helemaal in orde te krijgen. Dat is waar wij in beeld komen.

defecte auto inkoop

Wij beschikken als ervaren defecte auto inkoop over zeer goede connecties. Al vele jaren werken wij samen met bedrijven en inkopers uit Oost-Europa. Waar een kapotte turbo in Nederland of België vaak al reden is voor een potentiële koper om van de koop af te zien of slechts een zeer laag bedrag te bieden, zijn de mogelijkheden in Oost-Europa een stuk uitgebreider. Door de lagere lonen en lagere kosten voor onderdelen is het daar wel interessant om een auto met defecte turbo (of een ander groot defect) in te kopen.

Om die reden kunnen wij u een goede prijs bieden en is een auto met kapotte turbo verkopen aan ons voor u wel interessant.

Hoe de verkoop werkt

Uw auto met kapotte turbo verkopen, werkt zeer eenvoudig. Biedt u deze aan ons te koop aan, dan ontvangt u dezelfde dag nog een goed bod. Meld uw auto met behulp van het online formulier aan. U hoeft slechts enkele gegevens op te geven: het merk en model van uw auto, de kilometerstand, het bouwjaar en u vermeldt uiteraard dat het een auto met een kapotte turbo betreft. Door goede foto’s van de auto te uploaden, kunnen wij deze accuraat beoordelen.

Wanneer u het formulier verstuurt, kunt u ook aangeven wat u voor de auto verwacht te krijgen. Wij gaan direct met uw inzending aan de slag en u kunt ons dezelfde dag nog bellen. Wij lichten dan het bod telefonisch toe en zullen altijd kijken of wij aan uw vraagprijs kunnen voldoen. Onze ervaring leert dat wanneer uw vraagprijs realistisch is, wij u deze prijs bijna altijd wel kunnen bieden.

U loopt geen risico, want door uw auto bij ons te koop aan te bieden zit u nergens aan vast. Kunt u zich niet vinden in het bod dat wij u hebben gedaan, dan hebt u geen enkele verplichting. Accepteert u het bod, dan zullen wij snel werk maken van het inkopen van uw auto.

Wij spreken met u een plaats en tijd af en onze defecte auto inkoop komt uw auto gratis halen, ook wanneer deze niet meer rijdt. Wij maken van tevoren het overeengekomen bedrag aan uw over per bank, of betalen u contant wanneer wij de auto komen ophalen.

schadeauto laten ophalen

Lees ervaringen van klanten

Als vooruitstrevende kapotte auto inkoop, willen wij transparant zijn. Niet voor niets zijn wij de nummer een partij geworden om uw auto met defecte turbo aan te verkopen. Wij hechten waarde aan een goede service en een aangenaam verkoopproces. U hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven: ervaringen van klanten zeggen veel meer. Daarom kunt u deze bij ons op de website gewoon lezen.

Wilt u uw auto met kapotte turbo verkopen? Meld deze dan nu aan en ontdek de goede prijs die u hiervoor nog kunt krijgen.

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Eric – HelmondEric – Helmond

  Zeer tevreden over kapotteauto-verkopen.nl. Wat mij betreft zeker een aanrader wanneer je van je auto af wil. De verkoop van mijn auto met DSG bak schade is op een zeer correcte en snelle manier afgehandeld.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact