Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte BMW verkopen – Ontvang Direct de Beste Waarde!

Problemen met uw BMW? Bijvoorbeeld technische schade als motorproblemen of schade na een ongeval? Blijf dan niet onnodig geld uitgeven aan dure reparaties! Wij bieden een financieel zeer interessant alternatief: uw kapotte BMW verkopen.

Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met defecten. Wij hebben een speciale methode ontwikkeld die ons in staat stelt de maximale waarde voor een BMW met mankementen te laten bieden. Meer weten? Lees alles over onze unieke BMW inkoop service op deze pagina of meld uw BMW direct gratis aan voor een taxatie en ontvang binnen één uur ons beste bod.

Verkoop vandaag nog uw defecte BMW met onze voordelen

 • Kosteloze en vrijblijvende taxatie
 • Bod binnen één uur
 • Binnen 24 uur verkocht en direct uw geld
 • Inkoop van alle BMW modellen sinds vanaf 2010
 • Gratis ophaaldienst in heel de Benelux
 • Unieke internationale werkwijze garandeert hoogste prijs
 • RDW erkend bedrijf sinds 2003

Start met de Verkoop van Uw BMW

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Wij kopen uw kapotte BMW – Vanaf bouwjaar 2010

BMW Bouwjaren BMW Bouwjaren
1 Serie 2010 – 2020 X2 2017 – 2020
2 Serie 2010 – 2020 X3 2010 – 2020
3 Serie 2010 – 2020 X4 2014 – 2020
4 Serie 2010 – 2020 X5 2010 – 2020
5 Serie 2010 – 2020 X6 2010 – 2020
6 Serie 2010 – 2020 X7 2019 – 2020
7 Serie 2010 – 2020 i3 2013 – 2020
8 Serie 2019 – 2020 iX3 2020
X1 2010 – 2020 Z (roadsters) 2012 – 2020

Snel een kapotte BMW verkopen doet u zo

Bij ons verkoopt u uw schadeauto snel en eenvoudig. Wij hebben hiervoor namelijk een simpele vierstappenmethode ontwikkeld, die een vlekkeloze verkoop van uw BMW garandeert. Op deze manier verkoopt u snel en zonder gedoe uw auto:

 1. BMW gratis laten taxeren
 2. Bod op uw auto ontvangen
 3. Geld ontvangen
 4. Gratis de auto laten ophalen

1. Taxeren BMW

Om te beginnen met het verkopen van uw BMW, vult u het taxatieformulier in bovenaan deze pagina. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Hier vermeldt u alle belangrijke gegevens over uw auto, zoals het model, de uitvoering, het bouwjaar en welke problemen er zijn. Voeg ook enkele foto’s toe, zodat wij precies kunnen zien wat u aanbiedt. Op die manier kunnen wij de hoogste prijs bieden voor uw auto. Alles ingevuld? Druk op verzenden en wij gaan direct voor u aan de slag.

2. Ons bod ontvangen

Op basis van de door u verstrekte gegevens gaan onze taxateurs direct voor u aan de slag. Wij taxeren uw BMW dus meteen en kijken hierbij naar de algemene staat, de technische en onderhoudsstaat en de huidige marktvraag in binnen- en buitenland. Binnen één uur is deze taxatie klaar en dan ontvangt u van ons direct bericht in uw mailbox.

3. Direct geld voor uw auto

Het bedrag waarop wij uw auto taxeren, is ook direct het bod dat wij gegarandeerd voor uw auto betalen. Besluit u dus akkoord te gaan met het bod? Dan is uw BMW verkocht en zorgen wij dat het geld direct op uw rekening wordt bijgeschreven. Dit kan dus dezelfde dag nog. Niet akkoord met het bod? Geen probleem! Onze taxatieservice is geheel vrijblijvend en bent dus vrij om niet te verkopen of er nog even rustig over na te denken.

4. Gratis ophaal BMW

Wij halen uw oude BMW gratis thuis bij u op, of waar u de auto ook heeft staan. Met onze oplegger rijden wij door heel Nederland en België, dus het maakt niet uit waar u zich bevindt. Voor de ophaalservice maken wij graag een afspraak, zodat u niet de hele dag op ons hoeft te wachten. Tijdens de ophaal maken wij verder alles in orde, zoals de verkoopovereenkomst en de vrijwaring (voor NL).

Ontvang Uw Bod Nu

Opkoop BMW met defecten

Defect/probleem Wij hebben interesse
Geen APK of keuring
Kilometerstanden >200.000
Schade na ongeval (blikschade)
Defecte versnellingsbak
Motorschade
Kapotte ophanging en vering
Koppeling defect
Elektronische en computerstoringen
Defecte Turbo, koeling, etc.
Interieurschade (ook airco en airbag)
Total loss BMW

Wat is de waarde van mijn kapotte BMW?

Dankzij onze unieke inkoop methode, is de waarde voor uw kapotte BMW bij ons maximaal. Dit heeft te maken met onze internationale werkwijze. Door kapotte auto’s in te kopen en ze daarna inclusief de mankementen te exporteren, kunnen wij dure reparaties in Nederland en België vermijden. Op deze manier gaan onze kosten dus omlaag, wat leidt tot veel hogere marges. En daar profiteert u als verkoper dus van!

U kunt direct gratis de waarde van uw BMW door ons laten berekenen, door hem vrijblijvend aan te melden voor een taxatie. Onze taxateurs kijken hierbij met name naar de volgende factoren:

 • Dagwaarde BMW. De dagwaarde van de BMW wordt bepaald aan de hand van de standaardgegevens. Denk aan model, uitvoering, bouwjaar en eventuele opties en extra’s. Aan de hand van deze informatie kan exact de dagwaarde van uw auto worden berekend.
 • Onderhoudsstaat BMW. De onderhoudsstaat gaat over de reële staat van de auto zoals u hem heeft staan. Welke mankementen zijn er? Is al het nodige periodieke onderhoud correct uitgevoerd? Hoe is de lak eraan toe? En hoe ziet het interieur eruit? Aan de hand van al deze factoren kunnen wij bepalen hoe de onderhoudsstaat is, en wat de waarde is van uw specifieke auto.
 • Marktvraag BMW. Tot slot speelt ook de huidige marktvraag een rol. Vanwege onze internationale werkwijze, kijken wij hiervoor ook naar de vraag naar uw model en uitvoering in landen in Oost-Europa. Als eigenaar van een tweedehands BMW profiteert u van deze werkwijze, want gebruikte BMW’s zijn erg populair in Oost-Europa. Men koopt hier namelijk liever een nette tweedehands dan een nieuwe kleine auto voor dezelfde prijs. Met name de wat grotere auto’s als 5 series en de BMW X wagens kunnen rekenen op extra goede prijzen, ook met serieuze defecten.

Inkoop BMW met kapotte motor – Veelvoorkomende motorproblemen

Brandt het motorstoringslampje en heeft u problemen met het vermogen van uw auto? Of merkt u dat het brandstofverbruik hoger is dan normaal en hoort u geluiden tijdens het rijden met uw auto? Grote kans dat het uw motor is die deze problemen veroorzaakt. Erg vervelend, want het repareren van een motor is voor monteurs geen eenvoudige klus. Hier kunnen dagen of zelfs weken werk in gaan zitten, waardoor reparatiekosten van 3000 euro of meer beslist geen uitzondering zijn.

Wij kopen dan ook geregeld BMW’s met kapotte motoren, zowel diesel- als benzinemotoren. Twee veelvoorkomende problemen bij de motoren van de Beierse bouwer zijn scheuren in de koppakking en problemen met de distributieketting. Het eerste probleem leidt tot olielekkages, wat weer tot problemen met de turbo en de pomp leidt. Ook een te ver opgerekte distributieriem leidt regelmatig tot onherstelbare schade aan BMW motorblokken. In beide gevallen zijn grote reparaties nodig, wat het verkopen van de auto interessanter maakt.
kapotte BMW inkoop

Opkoper BMW met kapotte versnellingsbak – Veelvoorkomende mankementen

Heeft u moeite met schakelen en hoort u hierbij geluiden? Pakken versnelling niet goed of slaat uw automaat versnellingen over? Brandt er een lampje op uw dashboard of lekt uw auto (gekleurde) transmissieolie? Dan zal het probleem zich in de versnellingsbak en/of de koppeling bevinden. Zoals u zult begrijpen is ook voor een kapotte versnellingsbak geen eenvoudige oplossing. Meestal is het nodig om de hele bak te reviseren of te vervangen.

Veelvoorkomende defecten aan de versnellingsbakken van BMW zijn onder meer:

 • Versleten tandwielen en koppelingsplaat
 • Lekkende transmissievloeistof
 • Verstopte filters
 • Mechatronica unit
 • Mechatronica brug afdichtingsadapter
 • Versleten accu
 • Software problemen

Ontdek Wat Uw BMW Waard Is

Direct uw kapotte BMW verkopen

Bent u benieuwd wat uw oude BMW voor ons waard is? Of bent u al helemaal overtuigd en wilt u vandaag nog uw BMW verkopen voor de beste prijs mogelijk? Aarzel dan niet en meld uw auto direct gratis en vrijblijvend aan voor taxatie. Wij gaan dan direct voor u aan de slag en binnen één uur ontvangt u ons beste bod. Enthousiast over ons bod? Dan is uw BMW direct verkocht en heeft u binnen één dag uw geld. Vervolgens wordt uw auto gratis thuis opgehaald. Graag tot snel!

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Eric – HelmondEric – Helmond

  Zeer tevreden over kapotteauto-verkopen.nl. Wat mij betreft zeker een aanrader wanneer je van je auto af wil. De verkoop van mijn auto met DSG bak schade is op een zeer correcte en snelle manier afgehandeld.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact