Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte Toyota verkopen? Kapotteauto-verkopen.nl helpt u direct!

Heeft u een kapotte Toyota en wilt u hier het liefst zo snel mogelijk van af? Wij zijn inkoper en helpen u graag. Ons inkoopproces is in het bijzonder toegespitst op auto’s met een kapotte motor, lekke koppakking, turbo, kapotte koppeling of allerlei andere vormen van schade.

U begrijpt dat er bij dit soort schade veel kosten worden gemaakt voor het herstel en gelukkig kan u hier gedeeltelijk tegemoet komen. Door voor een scherpe prijs te repareren kunnen wij schade of defecten lichter doorbelasten dan bij een dealer of andere inkoper het geval zal zijn.

Wij zijn gefocust op het inkoopproces en instaat om auto’s voor een uitstekende prijs door te verkopen. Ons netwerk maakt het mogelijk om voor iedere Toyota of andere wagen een eerlijke prijs te bieden. Wilt u weten hoe het inkoopproces precies werkt? Lees dan snel verder.

Wij hebben interesse in:

 • Toyota Auris – vanaf 2008 t/m 2010
 • Toyota Avensis – vanaf 2004 t/m 2010
 • Toyota Avensis Verso – vanaf 2004 t/m 2010
 • Toyota Corolla – vanaf 2003 t/m 2010
 • Totota Corolla Verso – vanaf 2002 t/m 2010
 • Toyota HiLux – vanaf 2000 t/m 2010
 • Toyota Land Cruiser – vanaf 2000 t/m 2010
 • Toyota Prius – vanaf 2007 t/m 2010
 • Toyota Rav4 – vanaf 2004 t/m 2010
 • Toyota Yaris – vanaf 2003 t/m 2010

 

toyota auris 1.6

Inkoopproces voor Toyota verkopen

Ons inkoopproces stap voor stap.

 1. Wanneer u uw defecte Toyota wilt verkopen is het van belang om eerst alle relevante gegevens te verzamelen. Graag vernemen wat het bouwjaar van uw auto en ook zaken als de kilometerstand en de staat van uw Toyota zijn van belang.
 2. Op basis van alle aangeleverde gegevens wordt het mogelijk om een taxatie te doen. Op dit moment wordt onze jarenlange ervaring aangeboord en zijn wij instaat om snel een bod te doen.
 3. Accepteert u ons bod? Dan maken wij direct een afspraak om uw auto op halen.
 4. Wij halen uw auto gratis op en doen dit overal in Nederland en België.
 5. Tijdens het ophalen van uw auto wordt de betaling direct contant of per bank voldaan.

toyota corolla 1.4

Voordelen van kapotte Toyota verkopen bij Kapotteauto-verkopen.nl

Alle voordelen van Kapotteauto-verkopen.nl op een rij.

 • Kapotteauto-verkopen.nl berekent geen administratieve kosten, transportkosten of taxatiekosten door. Op deze manier weet u precies wat u te wachten staat wanneer u een bod van ons ontvangt en is onze taxatie ook daadwerkelijk het bedrag dat u voor uw Toyota ontvangt.
 • U heeft te maken met een professionele opkoper van auto’s. In tegenstelling tot een dealer of particulier is Kapotteauto-verkopen.nl bekend met het inkoopproces en kunt u zeker zijn van een veilige efficiënte afhandeling.
 • Via Kapotteauto-verkopen.nl kunt u online een invulformulier invullen en alle relevante gegevens met ons delen. Op deze manier kunnen wij binnen enkele dagen een taxatie doen. Heeft u de behoefte om telefonisch contact te zoeken of per e-mail? Ook dat is mogelijk.
 • Wij kopen ook auto’s van Toyota in met een kapotte motor, lekke koppakking, een kapotte koppeling, schade of andere gebreken. U hoeft uw auto met schade niet te repareren en u kunt hem direct verkopen.

Ontvangt u het liefst zo snel mogelijk een vrijblijvend bod? Vul dan ons inkoopformulier in, bereik ons per e-mail of telefonisch.

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Eric – HelmondEric – Helmond

  Zeer tevreden over kapotteauto-verkopen.nl. Wat mij betreft zeker een aanrader wanneer je van je auto af wil. De verkoop van mijn auto met DSG bak schade is op een zeer correcte en snelle manier afgehandeld.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact