Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Uw auto met motorschade binnen een dag verkopen is mogelijk!

auto met motorschade kopenHet repareren van een auto met motorschade of een kapotte motor brengt hoge kosten met zich mee.

Niet iedereen wilt deze kosten betalen en in sommige gevallen is het verkopen van uw auto gewenst.

Als opkoper bieden we een eenvoudige inkoopprocedure waarmee u snel en veilig uw defecte auto kunt verkopen.

Opkopers staan open voor auto’s met alle soorten defecten. Heb je een auto met motorschade of een kapotte motor? Ook in dat geval kunt u bij ons als opkoper terecht.

auto met motorschade verkopen groningen

Wij kopen alle soorten auto’s in en ook wanneer de auto is APK-afgekeurd. We zullen eerst de benodigde informatie verzamelen en vervolgens kunnen we u een aanbieding doen.

Een auto met een beschadigde motor kunnen wij direct opkopen. Wij rekenen geen extra kosten voor het ophalen van een defecte auto in Nederland of België.

Wij kopen auto’s met een kapotte motor op met de volgende soorten schade:

 • Kapotte cilinders
 • Kapotte distributieriem
 • Kapotte motorblok
 • Kapotte turbo
 • Kapotte verstuivers
 • Kapotte koppakking

Wilt u weten hoe en waar het verkopen van een auto met motorschade gebeurt? Wij laten graag zien hoe de service van deze opkoper werkt om een veilige en profijtelijke verkoop te verzorgen.

opkoper auto met defecte motor

Hoe werkt het verkopen van uw motorschade auto?

Opkopers kopen alles soorten auto’s in met alle soorten schade. Het taxeren van uw auto verloopt altijd op een snelle en eenvoudige manier. Deel de gevraagde informatie met deze opkoper om u op professionele wijze te laten helpen. In de volgende vier stappen wordt onze inkoopservice toegepast:

Stap 1: Deel alle relevante gegevens.

Welk merk en type auto wilt u verkopen? Uit welk jaar komt uw auto? Wat is de kilometerstand van uw auto? Voor welk bedrag wilt u de auto verkopen? Welke beschadigingen heeft uw auto? Tot slot maakt u foto’s om opkopers een goed beeld te geven.

Stap 2: Bel, mail of vul het inkoopformulier in.Wij nemen de gevraagde informatie in ons op en komen vervolgens met een passend voorstel. We taxeren uw schadeauto op toepasselijke wijze en komen snel met een aanbieding.

Stap 3: Ontvang een eerlijk voorstel.

We rekenen de waarde van uw schadeauto uit en vervolgens ontvangt u een bod. Bent u akkoord? Dan vernemen wij dit graag.

Stap 4: Ontvang het afgesproken bedrag en geef uw schadeauto af.

Wij betalen het gevraagde bedrag per bank of contant wanneer wij uw auto komen ophalen. Het papierwerk wordt geregeld en wij nemen uw schadeauto op afspraak mee.

tip auto verkopen kapotte motor

Waar vindt het verkopen van uw schadeauto plaats?

Het verkopen van uw schadeauto vindt plaats waar u dat wilt. Wij halen uw auto op in Nederland of België en vragen geen kosten voor het transport. Plaats eerst uw voorstel om onze inkoopservice te gebruiken. U verneemt snel van ons om de deal direct rond te maken.

Heeft u nog vragen over het verkopen van uw auto met een defecte motor of motorschade? Neem dan contact op per mail of telefoon. U kunt ons dagelijks bereiken en wij voorzien u graag van advies.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Alfa Romeo van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact