Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto met kapotte motor verkopen

Heeft u een auto met motorproblemen? Kijk dan goed uit dat u niet onnodig geld blijft uitgeven aan dure reparaties! Een voordelig alternatief voor blijven repareren is de auto met kapotte motor verkopen. Dat doet u bij Kapotteauto-verkopen.nl! Wij zijn dé specialist op het gebied van de inkoop van schadeauto’s en wij kopen uw auto met kapotte motor graag van u over. Laat uw auto direct gratis en vrijblijvend taxeren en ontdek waarom wij bekendstaan als dé auto opkoper van de Benelux:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Binnen één uur een bod en binnen 24 verkocht
 • Gratis ophaal door heel Nederland en België
 • Inkoop van alle auto’s vanaf bouwjaar 2008
 • Hoogste prijs dankzij groot internationaal netwerk schadeauto specialisten
 • Direct geld, zonder gedoe
 • Ook zonder keuring, hoge kilometerstanden en andere problemen
 • RDW erkende opkoper sinds 2003
 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Laat jouw auto vandaag nog gratis taxeren

Welkom bij dé opkoper van auto’s met motorproblemen

Er zijn weinig partijen in de Benelux die auto’s met motorproblemen kunnen kopen zoals wij dat kunnen. Dat is niet omdat andere autobedrijven er niks van snappen of voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. Nee, dat heeft alles te maken met focus. Bij kapotteauto-verkopen.nl zijn wij volledig gefocust op de inkoop van auto’s met motorschade en andere defecten, in tegenstelling tot bijvoorbeeld uw lokale dealer, een particulier of algemene auto inkoop bedrijven op het internet.

Zo kopen wij bijvoorbeeld enkel auto’s in met schade en defecten, daar waar de focus bij andere autobedrijven ligt op auto’s in goede staat. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid internationaal netwerk van schadeauto specialisten. Deze mensen helpen ons met het goedkoop repareren en doorverkopen van uw auto met schade, waardoor de waarde van een wagen die gerepareerd moet worden drastisch stijgt. In combinatie met onze unieke manier van taxeren levert dit een dienst op waar wij trots op zijn: een vlotte inkoop tegen de allerhoogst mogelijke prijs. Wij kunnen dan ook auto’s met alle soorten motorproblemen van u overnemen. Zie ook de onderstaande tabel.

Motorprobleem Wij hebben interesse
Distributieriem of -ketting
Cilinderproblemen
Koppakking en overige pakkingen
Bougies
Verstuivers
Turbo
ESG
Lekkages
Compleet blok aan vervanging toe

Taxeer nu gratis mijn auto met kapotte motor

Uw auto met kapotte motor verkopen in vier stappen

auto met kapotte motor verkopenHet verkopen van uw schadewagen werkt bij ons heel snel, eenvoudig en zonder gedoe. Hiervoor hebben wij namelijk een speciaal stappenplan ontwikkeld. In vier stappen verkoopt u uw kapotte auto voor de allerbest mogelijke prijs:

 1. Uw auto gratis en vrijblijvend laten taxeren
 2. Bod ontvangen
 3. Verkopen en direct geld
 4. Gratis ophaaldienst overal in de Benelux

1. Gratis taxatie

De eerste stap bij onze inkoopprocedure is de taxatie, gratis en vrijblijvend. Hoe het werkt? Simpel. U vult het formulier bovenaan deze pagina in. Wees alstublieft eerlijk en zo volledig mogelijk. Voeg bij voorkeur ook enkele foto’s toe, zodat onze taxateurs een goede beeld krijgen van de auto die u aanbiedt. Druk op verzenden en onze schadeauto experts gaan direct voor u aan de slag!

2. Bod op uw auto

Onze experts zullen de gegevens over uw auto nauwkeurig bestuderen en aan de hand hiervan bepalen zij de waarde van uw auto met motorproblemen. Zij kijken onder meer naar het bouwjaar, de staat, de defecten en de marktvraag in binnen- en buitenland. Doorgaans is binnen een uur de waarde van uw auto berekend en dan ontvangt u direct het bod.

3. Auto verkopen met kapotte motor en direct geld

U ontvangt ons bod per e-mail op het door u opgegeven adres. Vervolgens is de keuze aan u: verkoopt u de auto voor dat bedrag aan ons of houdt u uw auto liever voor dat geld? Bij akkoord hoeft u enkel uw rekeningnummer door te geven en dan zorgen wij dat het geld er direct aankomt. Liever contant betaald worden? Dan ontvangt u het geld bij de ophaal.

4. Gratis ophaaldienst

Wij halen uw auto met defect gratis op door heel Nederland en België. Dit doen wij graag op afspraak, zodat u niet heel de dag thuis hoeft zitten wachten op ons. Het is voor ons geen probleem dat uw auto niet kan rijden, want wij gebruiken een oplegger. Ook het koopcontract en de eventuele vrijwaring bij de RDW maken wij samen met u in orde.

Wat is mijn auto met motorschade waard?

De waarde van een auto met motorschade wordt bepaald aan de hand van diverse factoren. De belangrijkste factoren hierbij zijn:

 • De dagwaarde. De dagwaarde is een afleiding van het merk, model, uitvoering en bouwjaar. Aan de hand van de nieuwprijs van uw auto en de leeftijd kan heel nauwkeurig de standaard dagwaarde worden berekend.
 • De onderhoudsstaat. De onderhoudsstaat zegt iets over de algehele conditie van de auto. Naast motorproblemen kijken wij hiervoor ook naar de andere onderdelen, een geldig keuringsbewijs en of een auto al het periodiek onderhoud gehad heeft.
 • De markvraag in binnen- en buitenland. Is uw auto populair bij onze partners in bepaalde landen als Moldavië, Roemenië en Polen? Dan zal deze een hogere waarde krijgen. Vaak zijn het de wat grotere auto’s met meer motorinhoud die met name in Oost-Europa een goede prijs opleveren.

Inkoop auto’s met kapotte motor – Symptomen motorproblemen

In de afgelopen twintig jaar hebben wij ontzettend veel auto’s met defecte motoren opgekocht. Iedere auto en ieder defect is tot op zekere hoogte uniek, maar het zijn vaak dezelfde symptomen die wijzen op een probleem met de motor. Dus heeft u problemen met uw auto maar weet u niet goed welk onderdeel defect is? Als u te maken heeft met meerdere van onderstaande tekenen, dan is het zeer waarschijnlijk dat het de motor is die problemen geeft:

 • Rook uit de uitlaat (zwart, wit of blauw)
 • Een brandend motorstoringslampje op uw dashboard
 • Startproblemen
 • Plotseling verlies van vermogen
 • Geluiden vanonder de motorkap
 • Hoger brandstofverbruik
 • Lekkage van olie (plas onder auto)

Auto met defecte motor verkopen voor export

Een auto met kapotte motor is de ideale auto om te exporteren. Waarom? Omdat er meestal flink wat uren zitten in het repareren of vervangen van een automotor. Dit is belangrijk, omdat een automonteur per uur betaald wordt. Daarom is het slim om een auto te laten repareren door mensen die werken voor een lager uurloon. En waar vindt u die? Niet in Nederland of België, maar in landen in Oost-Europa en Afrika. De prijs voor reparaties is hier tot wel 80% goedkoper, wat zeker bij dure reparaties ontzettend veel kans schelen voor de waarde van uw auto. Daarom zeggen wij altijd: heeft u een auto met serieuze problemen? Overweeg dan serieus om te exporteren!

Nu is het natuurlijk niet zo eenvoudig om uw auto in Oost-Europa, laat staan in Afrika te verkopen. Daarom doen wij dat voor u. Wij nemen u al het werk uit handen, zoals het transport, de administratie en het vinden van een betrouwbare koper. Zo heeft u nergens omkijken naar en bent u tegelijkertijd verzekerd van een maximale prijs.

Auto met motorschade verkopen en andere defecten

Heeft uw schadewagen niet alleen motorproblemen, maar ook andere defecten en problemen? Geen probleem! Wij kopen auto’s met alle problemen en alle vormen van schade. De enige voorwaarde die wij stellen is dat de auto nog gerepareerd kan worden. Wij kopen dus geen sloopauto’s. Zie voor meer informatie ook de onderstaande tabel.

Schade of problemen Wij hebben interesse
Geen APK of keuringsbewijs
Hoge kilometerstand
Schade na ongeval
Versnellingsbak problemen
Koppeling kapot
Kapotte ophanging of vering
Storingen computer en elektronica
Brandstofpomp, koelsysteem etc.
Airco en interieurschade
Auto is total loss

Meld uw auto gratis aan voor taxatie!

Verkoop direct uw auto met kapotte motor

Benieuwd wat uw auto zou opleveren bij onze inkoopdienst? Of wilt u direct uw auto met kapotte motor verkopen en binnen 24 uur geld ontvangen? Laat uw wagen dan nu door onze experts taxeren. Deze taxatie is geheel gratis en verplicht u verder tot niets. Binnen één uur ontvangt u ons beste bod en bent u hier tevreden mee? Dan is uw auto verkocht en zorgen wij dat uw geld direct op uw bankrekening komt. De auto wordt vervolgens gratis bij u thuis opgehaald. Snel, makkelijk en zonder gedoe. Beloofd!

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Eric – HelmondEric – Helmond

  Zeer tevreden over kapotteauto-verkopen.nl. Wat mij betreft zeker een aanrader wanneer je van je auto af wil. De verkoop van mijn auto met DSG bak schade is op een zeer correcte en snelle manier afgehandeld.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact