Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte Renault verkopen? Ontdek Kapotteauto-verkopen.nl vandaag!

Wanneer u op het punt staat uw kapotte Renault te verkopen zit u precies op de juiste locatie. Lees snel verder en ontdek ons inkoopproces.

Het inkoopproces van Kapotteauto-verkopen.nl is toegespitst op auto’s van Renault met kapotte motor, koppakking, kapotte verstuivers, elektronische storingen, een emissieprobleem, kapotte versnellingsbak, kapotte turbo en nog veel meer!

Ook wanneer u veel schade aan uw Renault heeft is het nog steeds mogelijk deze aan ons te verkopen. Wij repareren uw Renault na inkoop en berekenen slechts een deel van deze kosten door bij de taxatie.

Auto inkoop renault

Kapotte Renault verkopen inkoopproces

Bent u benieuwd naar het inkoopproces van Kapotteauto-verkopen.nl? Wij begrijpen dat u niet elke dag een auto verkoopt en u graag te weten komt welke stappen u gaat doorlopen.

 • Allereerst heeft Kapotteauto-verkopen.nl alle relevante gegevens van uw Renault nodig. Wij zijn benieuwd naar het bouwjaar, type, de kilometerstand en de staat van uw auto. Hoe concreter u kunt zijn, hoe eenvoudiger u het ons maakt om de juiste taxatie te doen.
 • Naar aanleiding van de door u aangeleverde gegevens doen wij een taxatie en wordt het mogelijk een bod uit te brengen.
 • U verneemt ons bod telefonisch of per e-mail en vervolgens krijgt u de tijd om te reageren. Het bod is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets.
 • Wanneer u akkoord gaat met ons bod komen wij uw Renault op elke locatie in Nederland of België ophalen. Wij rekenen geen kosten voor het transport en betalen contant of per bank voordat wij uw auto afnemen.

Wanneer u een taxatie ontvangt bevelen wij u aan onze aanbieding rustig op u in te laten werken en geen overhaaste beslissingen te maken.
Heeft u vragen over het inkoopproces of specifiek over het verkopen van uw Renault?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wanneer het verkopen van uw Renault met spoed dient te gebeuren kunt u dat gerust aangeven en brengen wij meer snelheid in het proces.

Wij hebben interesse in:

 • Renault Captur – vanaf 2013 t/m 2015
 • Renault Clio – vanaf 2008 t/m 2015
 • Renault Espace – vanaf 2008 t/m 2015
 • Renault Fluence – vanaf 2009 t/m 2015
 • Renault Kadjar – vanaf 2015 t/m 2016
 • Renault Koleos – vanaf 2008 t/m 2015
 • Renault Scenic – vanaf 2009 t/m 2016
 • Renault Laguna – vanaf 2007 t/m 2016
 • Renault Megane – vanaf 2008 t/m 2015
 • Renault Trafic – vanaf 2007 t/m 2015
 • Renault Twingo – vanaf 2007 t/m 2015
 • Renault Zoe – vanaf 2012 t/m 2015

Voordelen Kapotteauto-verkopen.nl

 1. Wij berekenen geen kosten voor het transport, de taxatie en het administratieve deel. Wanneer u een bod van ons ontvangt is dit ook daadwerkelijk het bedrag dat wij u betalen wanneer u onze taxatie accepteert.
 2. Ons netwerk maakt het mogelijk om meer voor uw kapotte Renault te bieden dan andere bedrijven vaak bereid zijn te betalen. Wij hebben onze eigen kanalen om goedkoop te repareren en daardoor wordt de korting op uw auto door schade of defecten zo klein mogelijk.
 3. Wij zijn volledig toegespitst op het inkopen van auto’s en volledig op dit proces ingericht. Bij dealers of garagebedrijven is het opkopen van auto’s vaak bijzaak en krijgt u niet de professionele behandeling zoals u zou mogen verwachten.

Wilt u zo snel mogelijk een vrijblijvend bod ontvangen? Dan raden wij u aan om het invulformulier in te vullen en komt u zo snel mogelijk een eerlijk bod tegemoet. Eventueel kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor eventuele vragen of opmerkingen.

renault megane 1.5dci

Stefaan Cuyvers – Hoorn Stefaan Cuyvers – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Leo de Vries – Ede Leo de Vries – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Thomas – Lelystad Thomas – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?

Contact