Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte Audi verkopen voor een eerlijke prijs?

Staat u op het punt om uw kapotte Audi te verkopen? Dan bent u bij ons op de juiste locatie. Via deze website kunt u alle auto’s vanaf bouwjaar 2003 verkopen voor een eerlijke prijs. Wanneer u de belangrijkste gegevens van uw kapotte Audi met ons deelt is het mogelijk u snel een aanbod te doen. In principe kopen wij alle defecte auto’s van Audi in.

Het maakt niet uit of het gaat om een Audi met kapotte distributieketting/distributieriem, een kapotte motor, turbo, schade aan het carrosserie of met een probleem bij de automaat/versnellingsbak. U kunt voor alle Audi’s met schade en defecten bij ons terecht.

Het inkopen van auto’s biedt ons de mogelijkheid om wagens over de hele wereld te verkopen. Door ons brede netwerk zijn wij instaat om een eerlijke prijs te bieden en uw wagen met schade een tweede kans te geven. In een ander land is het repareren van een Audi vaak goedkoper en daardoor is het minder interessant om een auto via de dealer of particulier in Nederland of België te verkopen.

Als opkoper hebben wij een breed netwerk waardoor wij een eerlijke prijs voor uw wagen krijgen en waardoor wij onze klanten een hogere uitbetaling kunnen doen dan u normaal gewend bent.

Audi inkoop

 

Audi A4 4x4

Audi verkopen aan kapotteauto-verkopen.nl

Als inkoper van Audi en andere wagens vragen wij u de volgende gegevens te delen:

 • Type Audi
  Bij ieder type Audi past een andere prijs. Wij kennen alle relevante gegevens uit de markt en zijn op basis van deze gegevens instaat om een eerlijk bod te doen.
 • Bouwjaar
  Inkoopautos.com brengt altijd een eerlijk bod uit op Audi auto’s vanaf bouwjaar 2003.
 • Kilometerstand
  Op het dashboard van uw Audi kunt u de kilometerstand aflezen. Wij nemen de kilometerstand mee in onze berekening voor de waarde.
 • Vraagprijs
  Wat verwacht u ongeveer te krijgen voor uw Audi? Afhankelijk van de leeftijd, kilometerstand en het bouwjaar heeft u misschien zelf al een idee en kunt u een vraagprijs formuleren.
 • Staat van uw auto
  Is er veel schade aan het carrosserie? Heeft uw Audi een probleem met de versnellingsbak? Of is er een ander belangrijk feit? Beschrijf de staat van uw auto zo concreet mogelijk om een eerlijk bod van ons te ontvangen.

 

Voordelen kapotte Audi verkopen aan kapotteauto-verkopen.nl

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het snel en eerlijk taxeren van allerlei soorten wagens. Doordat wij al meer dan 15 jaar inkoper zijn van allerlei soorten auto’s zijn wij er goed in geworden om snel een eerlijk en aannemelijk bod te doen.

Op deze manier hoeft u niet te onderhandelen en ontvangt u direct een eerlijke prijs. Heeft u vragen of opmerkingen over het inkoopproces? Dan nodigen wij u uit om direct contact op te nemen. Bent u overtuigd en wilt u uw Audi direct te koop aanbieden?

Vul alle relevante gegevens per e-mail, telefonisch of via ons invulformulier in. Na een vrijblijvende taxatie nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een aanbod te doen.
Audi A3 schade
We zijn geïnteresseerd in:

 • Audi A3 – vanaf 2005 t/m 2012
 • Audi A4 – vanaf 2002 t/m 2012
 • Audi A5 – vanaf 2007 t/m 2012
 • Audi A6 – vanaf 2004 t/m 2012
 • Audi Q5 – vanaf 2006 t/m 2012
 • Audi Q7 – vanaf 2006 t/m 2012
 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

Heeft u nog vragen?

Contact