Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte Audi verkopen voor een eerlijke prijs?

Staat u op het punt om uw kapotte Audi te verkopen? Dan bent u bij ons op de juiste locatie. Via deze website kunt u alle auto’s vanaf bouwjaar 2003 verkopen voor een eerlijke prijs. Wanneer u de belangrijkste gegevens van uw kapotte Audi met ons deelt is het mogelijk u snel een aanbod te doen. In principe kopen wij alle defecte auto’s van Audi in.

Het maakt niet uit of het gaat om een Audi met kapotte distributieketting/distributieriem, een kapotte motor, turbo, schade aan het carrosserie of met een probleem bij de automaat/versnellingsbak. U kunt voor alle Audi’s met schade en defecten bij ons terecht.

Het inkopen van auto’s biedt ons de mogelijkheid om wagens over de hele wereld te verkopen. Door ons brede netwerk zijn wij instaat om een eerlijke prijs te bieden en uw wagen met schade een tweede kans te geven. In een ander land is het repareren van een Audi vaak goedkoper en daardoor is het minder interessant om een auto via de dealer of particulier in Nederland of België te verkopen.

Als opkoper hebben wij een breed netwerk waardoor wij een eerlijke prijs voor uw wagen krijgen en waardoor wij onze klanten een hogere uitbetaling kunnen doen dan u normaal gewend bent.

Audi inkoop

 

Audi A4 4x4

Audi verkopen aan kapotteauto-verkopen.nl

Als inkoper van Audi en andere wagens vragen wij u de volgende gegevens te delen:

 • Type Audi
  Bij ieder type Audi past een andere prijs. Wij kennen alle relevante gegevens uit de markt en zijn op basis van deze gegevens instaat om een eerlijk bod te doen.
 • Bouwjaar
  Inkoopautos.com brengt altijd een eerlijk bod uit op Audi auto’s vanaf bouwjaar 2003.
 • Kilometerstand
  Op het dashboard van uw Audi kunt u de kilometerstand aflezen. Wij nemen de kilometerstand mee in onze berekening voor de waarde.
 • Vraagprijs
  Wat verwacht u ongeveer te krijgen voor uw Audi? Afhankelijk van de leeftijd, kilometerstand en het bouwjaar heeft u misschien zelf al een idee en kunt u een vraagprijs formuleren.
 • Staat van uw auto
  Is er veel schade aan het carrosserie? Heeft uw Audi een probleem met de versnellingsbak? Of is er een ander belangrijk feit? Beschrijf de staat van uw auto zo concreet mogelijk om een eerlijk bod van ons te ontvangen.

 

Voordelen kapotte Audi verkopen aan kapotteauto-verkopen.nl

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het snel en eerlijk taxeren van allerlei soorten wagens. Doordat wij al meer dan 15 jaar inkoper zijn van allerlei soorten auto’s zijn wij er goed in geworden om snel een eerlijk en aannemelijk bod te doen.

Op deze manier hoeft u niet te onderhandelen en ontvangt u direct een eerlijke prijs. Heeft u vragen of opmerkingen over het inkoopproces? Dan nodigen wij u uit om direct contact op te nemen. Bent u overtuigd en wilt u uw Audi direct te koop aanbieden?

Vul alle relevante gegevens per e-mail, telefonisch of via ons invulformulier in. Na een vrijblijvende taxatie nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een aanbod te doen.
Audi A3 schade
We zijn geïnteresseerd in:

 • Audi A3 – vanaf 2005 t/m 2012
 • Audi A4 – vanaf 2002 t/m 2012
 • Audi A5 – vanaf 2007 t/m 2012
 • Audi A6 – vanaf 2004 t/m 2012
 • Audi Q5 – vanaf 2006 t/m 2012
 • Audi Q7 – vanaf 2006 t/m 2012
 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Alfa Romeo van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact