Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte Skoda verkopen? Hier bent u op de juiste plaats!

Kapotte Skoda verkopen? Mogelijk heeft u veel schade of een groot defect, kapotteauto-verkopen.nl koopt alle soorten auto’s.

Wanneer u te maken heeft met veel schade of een groot defect is dat al vervelend genoeg. Kapotteauto-verkopen.nl is gespecialiseerd in onder andere het opkopen van Skoda en helpt u graag verder.

Het maakt niet uit wanneer u te maken heeft met schade of defecten aan het carrosserie, distributieriem/distributieketting, koppeling, turbo, versnellingsbak of het vliegwiel. Kapotteauto-verkopen.nl koopt alle soorten auto’s op en stelt u graag in de gelegenheid om kennis te maken met ons inkoopproces.

Defecte skoda inkoop

Kapotte Skoda verkopen? Volg ons inkoopproces!

 • In de eerste stap van het inkoopproces is het van belang de belangrijkste gegevens van uw Skoda te verzamelen. Via ons inkoopformulier, telefonisch of per e-mail kunt u deze gegevens met ons delen. Schrijf minimaal het type, bouwjaar, de kilometerstand en staat van uw auto op om ons een eerlijke taxatie te laten doen.
 • Wanneer wij alle relevante gegevens hebben ontvangen wordt het mogelijk om op basis daarvan te taxeren. Onze jarenlange ervaring en kennis van tal van verschillende merken maakt het mogelijk om dit snel voor iedere auto te doen.
 • Als onze taxatie is voldaan nemen wij direct contact met u op om een bod te doen.
 • Het bod is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets. Kunt u zich vinden in ons bod? Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak om uw auto op te halen.
 • Wij halen uw auto in geheel Nederland en België op en wij betalen geen kosten voor het transport. De betaling vindt voor wij uw auto ophalen contant of per bank plaats.

Wij hebben interesse in:

 • Skoda Citigo – vanaf 2012 t/m 2014
 • Skoda Fabia – vanaf 2005 t/m 2012
 • Skoda Octavia – vanaf 2003 t/m 2012
 • Skoda Roomster – vanaf 2007 t/m 2012
 • Skoda Superb – vanaf 2003 t/m 2012

Skoda octavia turbo

skoda superb 1.9

Voordelen van Skoda verkopen bij Kapotteauto-verkopen.nl

Wanneer u besluit uw Skoda aan Kapotteauto-verkopen.nl aan te bieden kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 1. Wij berekenen transportkosten, administratieve kosten of taxatiekosten niet aan u door. Ons bod is ook daadwerkelijk de betaling die u bij een akkoord op onze taxatie ontvangt.
 2. U heeft te maken met een professionele inkoper van auto’s. Wanneer u uw auto verkoopt via Autscout24, Marktplaats of Speurders heeft u vaak met particulieren te maken en spelen er allerlei risico’s een rol. Verkoopt u uw Skoda aan de dealer? Dan is de vergoeding vaak te laag.
 3. Kapotteauto-verkopen.nl haalt uw auto overal in Nederland en België op. U hoeft uw Skoda niet naar ons toe te brengen, wij halen hem op en berekenen hier geen kosten voor door.

Bent u benieuwd waar wij uw Skoda op taxeren? Vul dan direct ons inkoopformulier in of neem contact met ons op. Vaak kunnen wij snel een bod uitbrengen en weet u direct wat u te wachten staat. Wanneer wij een taxatie doen is dat volledig vrijblijvend en verplichten wij u tot niets.

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

Heeft u nog vragen?

Contact