Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Verkoop Nu Je Kapotte Skoda – Ontvang Direct Topwaarde!

Ervaart u problemen met uw Skoda? Van technische defecten zoals motorstoringen tot schade door ongevallen, het is niet nodig om uw portemonnee te legen voor kostbare reparaties! Ontdek ons financieel aantrekkelijke alternatief: verkoop uw kapotte Skoda aan ons.

Wij zijn al meer dan twintig jaar expert in het opkopen van defecte auto’s en hebben een unieke methode ontwikkeld waarmee we de hoogste waarde voor uw Skoda met gebreken kunnen bieden. Benieuwd naar hoe het werkt? Ontdek meer over onze speciale Skoda inkoopservice op onze website of meld uw Skoda direct gratis aan voor een taxatie en krijg binnen één uur ons beste voorstel.

Maak vandaag nog gebruik van onze service voor het verkopen van uw defecte Skoda en geniet van onze voordelen:

 • Gratis en vrijblijvende taxatie
 • Ontvang ons bod binnen één uur
 • Uw Skoda verkocht binnen 24 uur en directe betaling
 • Wij kopen alle Skoda modellen vanaf 2010
 • Gratis ophaalservice in de gehele Benelux
 • Onze unieke internationale aanpak verzekert de hoogste prijs
 • RDW erkend bedrijf sinds 2003

Start met de Verkoop van Uw Skoda

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Wij kopen uw defecte Skoda – Vanaf bouwjaar 2010

Skoda Modellen Bouwjaren
Fabia 2010 – Heden
Octavia 2010 – Heden
Superb 2010 – Heden
Kodiaq 2017 – Heden
Karoq 2017 – Heden
Scala 2019 – Heden
Kamiq 2019 – Heden
Yeti 2010 – 2017
Rapid 2012 – 2019
Citigo 2012 – 2020

Zo verkoopt u snel uw defecte Skoda

Maak kennis met onze gestroomlijnde vierstappenmethode voor een snelle en probleemloze verkoop van uw Skoda. Volg deze stappen en verkoop uw schadeauto zonder gedoe:

1. Skoda gratis taxeren

Begin met de verkoop van uw Skoda door ons taxatieformulier in te vullen. Dit is kosteloos en vrijblijvend. Geef alle essentiële informatie over uw voertuig door, zoals het model, type, bouwjaar, en de aard van de schade. Voeg foto’s toe voor een nauwkeurige taxatie. Zodra u alles ingevuld heeft, kunt u het formulier versturen, en wij gaan onmiddellijk aan de slag.

2. Ontvang ons bod

Onze experts taxeren uw Skoda direct op basis van uw informatie, rekening houdend met de staat van de auto, technische conditie, en de vraag in de markt. Binnen een uur na uw aanvraag ontvangt u ons bod per e-mail.

3. Direct geld voor uw Skoda

Het bedrag dat wij bieden na taxatie is het bedrag dat wij gegarandeerd betalen voor uw auto. Gaat u akkoord met ons bod? Dan is uw Skoda verkocht en zorgen wij dat het geld direct naar uw rekening wordt overgemaakt, mogelijk zelfs op dezelfde dag. Niet akkoord? Geen zorgen, onze taxatie is vrijblijvend en u bent vrij om te beslissen.

4. Gratis ophalen van uw Skoda

Ongeacht waar in Nederland of België u zich bevindt, wij halen uw Skoda kosteloos op. We plannen de ophaalservice op een moment dat het u uitkomt, zodat u niet onnodig op ons hoeft te wachten. Bij het ophalen regelen we alles, zoals de verkoopovereenkomst en, indien van toepassing, de vrijwaring.
Volg deze eenvoudige stappen voor een zorgeloze verkoop van uw kapotte Skoda, compleet met gratis taxatie, een aantrekkelijk bod, directe betaling, en kosteloze ophaalservice.

Meld uw Skoda gratis aan voor taxatie!

Inkoop Skoda met Defecte Motor – Herken de Tekenen van Motorproblemen

Motorschade is een veelvoorkomende reden voor de verkoop van auto’s, en recentelijk merken we een toename in Skoda’s met dergelijke problemen. Het is begrijpelijk dat eigenaren kiezen voor verkoop vanwege de hoge kosten van motorreparaties. Reparaties, zoals het vervangen van het motorblok of het herstellen van lekkende pakkingen, kunnen al snel in de duizenden euro’s lopen vanwege de benodigde arbeidsuren.

Specifiek bij Skoda’s merken we dat zowel diesel- als benzinemotoren bepaalde problemen kunnen vertonen. Bij dieselmotoren gaat het vaak om problemen met de turbo, verstopte roetfilters of problemen met de injectie. Benzineversies van Skoda kunnen kampen met olieverbruik, problemen met de distributieketting of defecte bougies.

Signalen die kunnen wijzen op motorschade bij uw Skoda zijn onder meer:

 • Ongebruikelijke geluiden uit de motor, zoals tikken of bonzen.
 • Verminderde motorprestaties of stotteren tijdens het rijden.
 • Overmatig olieverbruik of lekkages onder de auto.
 • Rook uit de uitlaat, wat kan duiden op verbrande olie of koelvloeistof.
 • Een motor die oververhit raakt of een waarschuwingslampje dat aangeeft dat er iets mis is met de motor.

Als u een van deze symptomen herkent, is de kans groot dat uw Skoda motorschade heeft. Gezien de hoge reparatiekosten, bieden wij een aantrekkelijke optie: verkoop uw Skoda met motorproblemen aan ons. Zo vermijdt u dure reparaties en ontvangt u snel een eerlijke prijs voor uw auto.

Verkoop Nu en Vermijd Reparatiekosten

Verkoop Uw Skoda met een Kapotte Versnellingsbak

Problemen met de versnellingsbak kunnen een grote zorg zijn voor elke autobezitter, vooral wanneer u te maken heeft met een Skoda. Of uw auto nu is uitgerust met een geavanceerde DSG-automaat of een traditionele handgeschakelde transmissie, de complexiteit en de kosten voor reparatie of vervanging kunnen aanzienlijk zijn. Veelvoorkomende symptomen die wijzen op een kapotte versnellingsbak zijn moeilijkheden met het schakelen, ongewone geluiden zoals knarsen of bonken tijdens het schakelen, het onvermogen om bepaalde versnellingen te selecteren, onverwacht vermogensverlies, en waarschuwingslampjes die duiden op een transmissieprobleem.

Deze problemen kunnen niet alleen uw rijervaring negatief beïnvloeden, maar ook leiden tot potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Bovendien kunnen de kosten voor het herstellen van een kapotte versnellingsbak snel oplopen, soms tot duizenden euro’s, afhankelijk van de ernst van de schade en het specifieke model van uw Skoda.

In plaats van te investeren in dure reparaties, bieden wij u een eenvoudige en financieel voordelige oplossing: verkoop uw auto met een kapotte versnellingsbak aan ons. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met transmissieproblemen en bieden een snelle, eerlijke en transparante service.

Taxeer en Verkoop Uw Skoda: Ontvang Nu de Beste Prijs

Na het doornemen van de waardevolle getuigenissen en onze uitgebreide dienstverlening, is het duidelijk dat wij bij schadeauto verkopen en auto met motorschade verkopen de ideale partner zijn voor het verkopen van uw Skoda met defecten. Of uw Skoda nu kampt met motorschade, problemen met de versnellingsbak, of andere technische defecten, wij bieden een snelle, efficiënte en vooral financieel aantrekkelijke oplossing.

Wij begrijpen dat het idee van exporteren en waard bepalen van uw defecte auto ontmoedigend kan lijken, maar met onze expertise en meer dan twintig jaar ervaring in de branche, zorgen wij voor een soepele en transparante ervaring. Onze unieke internationale aanpak verzekert u van de hoogste waarde voor uw Skoda, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de complexiteit van exportprocessen.

kapotte Skoda verkopen

Laat de zorg van kostbare reparaties en de onzekerheid over de waarde van uw defecte Skoda achter u. Neem vandaag nog de beslissing om uw auto te verkopen aan een RDW erkend bedrijf dat uw situatie begrijpt en streeft naar het bieden van de beste waarde. Vul ons gratis taxatieformulier in en ontdek wat uw Skoda nog waard is. Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een zorgeloze verkoop van uw auto. Uw Skoda verkopen was nog nooit zo eenvoudig en financieel aantrekkelijk.

Maak nu de slimme keuze voor uw portemonnee en uw gemoedsrust. Contacteer ons direct voor een gratis en vrijblijvende taxatie, en laat ons u helpen de hoogste waarde voor uw Skoda te realiseren. Uw auto verkopen? Kies voor gemak, snelheid, en de beste prijs bij schadeauto verkopen en auto met motorschade verkopen.

Claim Uw Hoogste Bod Vandaag

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Eric – HelmondEric – Helmond

  Zeer tevreden over kapotteauto-verkopen.nl. Wat mij betreft zeker een aanrader wanneer je van je auto af wil. De verkoop van mijn auto met DSG bak schade is op een zeer correcte en snelle manier afgehandeld.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact