Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Snel en gratis uw kapotte auto in Rotterdam Verkopen

Woont u in Rotterdam of omgeving en is uw auto kapot? Via Kapotteauto-verkopen.nl kunt u hem snel en eenvoudig verkopen. Op deze pagina nemen we alle mogelijkheden en het gehele inkoopproces onder de loep.

Wij kopen in principe alle kapotte auto’s in en ook wanneer u te maken heeft met een kapotte accu, kapotte motor, kapotte versnellingsbak, kapotte koppakking, kapotte klep of andere schade en defecten.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u het inkoopproces zo snel mogelijk starten? Lees dan snel verder.

schadeauto verkopen rotterdam

Focus op kapotte auto’s

Kapotteauto-verkopen.nl heeft besloten zich te focussen op het verkopen van kapotte auto’s. Wij zien dat dealers, garages en handelaren vaak voor jonge tweedehands auto’s en eenvoudig te verkopen exemplaren kiezen. Na een aanrijding of als er sprake is van grote defecten ontvangt u vaak een laag bod bij dit soort partijen.

Kapotteauto-verkopen.nl heeft zich mede daarom gespecialiseerd in het kopen van auto’s met een hoge kilometerstand, defecten, schade en zelfs APK-afgekeurde auto’s. Doordat wij tweedehands auto’s kunnen afzetten in andere landen is het mogelijk een betere prijs voor uw auto te betalen.
Kapotte-Auto-Verkopen-Rotterdam

Hoe snel kunt u uw kapotte auto verkopen?

Sinds 2003 is East European Provider B.V. via allerlei websites als Kapotteauto-verkopen.nl bezig met het inkopen van auto’s. Wij hebben tal van verschillende auto’s in Rotterdam ingekocht en hebben ons steeds verder gespecialiseerd in het inkoopproces.

U kunt daardoor snel een bod ontvangen en u heeft geen tussenpersoon nodig om aan ons inkoopproces mee te doen. Ons gehele inkoopproces is kosteloos en dat betekent dat het bedrag dat wij u bieden ook daadwerkelijk het bedrag is dat u voor uw kapotte auto ontvangt.

Als onze ervaring heeft ons de kans geboden het inkoopproces steeds verder te optimaliseren en uiteindelijk te reduceren tot vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Gegevens verzamelen

Om over te gaan tot taxatie heeft Kapotte-verkopen.nl de meeste relevante gegevens van uw tweedehands auto nodig.

Stap 2: Auto te koop aanbieden

Wanneer u alle relevante gegevens heeft verzameld is het mogelijk uw auto te koop aan te bieden. U doet dit door ons inkoopformulier in te vullen, door ons telefonisch te benaderen of door een e-mail te sturen.

Stap 3: Taxatie afwachten

Heeft u ons alle relevante gegevens toegestuurd? Dan is het een kwestie van tijd. Wij controleren wat uw auto waard is en brengen op basis daarvan een bod uit. Telefonisch of per e-mail benaderen wij u zo snel mogelijk om dit bod kenbaar te maken.

Stap 4: Betaling en verkoop

Bent u het eens met ons bod? Dan accepteert u het en maken wij zo snel mogelijk een afspraak om uw auto op te halen. Wij halen uw auto overal in Nederland en België op en rekenen hier geen extra kosten voor. Uw auto wordt contant aan de deur betaald of vooraf per bank.
Wilt u meer weten over het inkoopproces of heeft u een andere vraag of opmerking? Neem in dat geval telefonisch contact met ons op via (085)-003-11-00 of e-mail naar info@kapotteauto-verkopen.nl.

Kapotte Auto in Rotterdam

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

Heeft u nog vragen?

Contact