Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Snel en gratis uw kapotte auto in Rotterdam Verkopen

Woont u in Rotterdam of omgeving en is uw auto kapot? Via Kapotteauto-verkopen.nl kunt u hem snel en eenvoudig verkopen. Op deze pagina nemen we alle mogelijkheden en het gehele inkoopproces onder de loep.

Wij kopen in principe alle kapotte auto’s in en ook wanneer u te maken heeft met een kapotte accu, kapotte motor, kapotte versnellingsbak, kapotte koppakking, kapotte klep of andere schade en defecten.

Bent u nieuwsgierig naar onze werkwijze en wilt u het inkoopproces zo snel mogelijk starten? Lees dan snel verder.

schadeauto verkopen rotterdam

Focus op kapotte auto’s

Kapotteauto-verkopen.nl heeft besloten zich te focussen op het verkopen van kapotte auto’s. Wij zien dat dealers, garages en handelaren vaak voor jonge tweedehands auto’s en eenvoudig te verkopen exemplaren kiezen. Na een aanrijding of als er sprake is van grote defecten ontvangt u vaak een laag bod bij dit soort partijen.

Kapotteauto-verkopen.nl heeft zich mede daarom gespecialiseerd in het kopen van auto’s met een hoge kilometerstand, defecten, schade en zelfs APK-afgekeurde auto’s. Doordat wij tweedehands auto’s kunnen afzetten in andere landen is het mogelijk een betere prijs voor uw auto te betalen.
Kapotte-Auto-Verkopen-Rotterdam

Hoe snel kunt u uw kapotte auto verkopen?

Sinds 2003 is East European Provider B.V. via allerlei websites als Kapotteauto-verkopen.nl bezig met het inkopen van auto’s. Wij hebben tal van verschillende auto’s in Rotterdam ingekocht en hebben ons steeds verder gespecialiseerd in het inkoopproces.

U kunt daardoor snel een bod ontvangen en u heeft geen tussenpersoon nodig om aan ons inkoopproces mee te doen. Ons gehele inkoopproces is kosteloos en dat betekent dat het bedrag dat wij u bieden ook daadwerkelijk het bedrag is dat u voor uw kapotte auto ontvangt.

Als onze ervaring heeft ons de kans geboden het inkoopproces steeds verder te optimaliseren en uiteindelijk te reduceren tot vier eenvoudige stappen:

Stap 1: Gegevens verzamelen

Om over te gaan tot taxatie heeft Kapotte-verkopen.nl de meeste relevante gegevens van uw tweedehands auto nodig.

Stap 2: Auto te koop aanbieden

Wanneer u alle relevante gegevens heeft verzameld is het mogelijk uw auto te koop aan te bieden. U doet dit door ons inkoopformulier in te vullen, door ons telefonisch te benaderen of door een e-mail te sturen.

Stap 3: Taxatie afwachten

Heeft u ons alle relevante gegevens toegestuurd? Dan is het een kwestie van tijd. Wij controleren wat uw auto waard is en brengen op basis daarvan een bod uit. Telefonisch of per e-mail benaderen wij u zo snel mogelijk om dit bod kenbaar te maken.

Stap 4: Betaling en verkoop

Bent u het eens met ons bod? Dan accepteert u het en maken wij zo snel mogelijk een afspraak om uw auto op te halen. Wij halen uw auto overal in Nederland en België op en rekenen hier geen extra kosten voor. Uw auto wordt contant aan de deur betaald of vooraf per bank.
Wilt u meer weten over het inkoopproces of heeft u een andere vraag of opmerking? Neem in dat geval telefonisch contact met ons op via (085)-003-11-00 of e-mail naar info@kapotteauto-verkopen.nl.

Kapotte Auto in Rotterdam

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Alfa Romeo van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact