Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Uw schadeauto verkopen in Amsterdam

schadeauto inkoop AmsterdamWilt u uw schadeauto verkopen in Amsterdam? Een kapotte auto verkopen in Amsterdam was nog nooit zo eenvoudig. Niet alleen dat: bij ons ontvangt u altijd een goede prijs. Ontdek het zelf en bied uw kapotte auto nu te koop aan.

Uw schadeauto verkopen in Amsterdam is iets waar u wellicht tegenop ziet. U bevindt zich gevoelsmatig in een lastige positie. Het defect aan uw auto is overduidelijk en u hebt niet meer de intentie om de auto te laten repareren, omdat dit eenvoudigweg veel te duur en niet meer rendabel is. U weet dit en een eventuele koper weet dit ook. Het gevolg is dat uw auto vrijwel niets meer waard is en dat u het zult moeten doen met een zeer karig bod. Dat is hoe veel mensen denken over het verkopen van een schadeauto. Dat is niet vreemd, want het is vaak de realiteit. Toch kan het ook anders. Kapotte Auto Kopen bewijst al jaren dat het mogelijk is om uw schadeauto tegen een eerlijke, realistische prijs te verkopen.

Waarom uw kapotte auto verkopen in Amsterdam u altijd een goede prijs oplevert

U vraag zich wellicht af waarom uw kapotte auto verkopen in Amsterdam u bij ons altijd een goede prijs oplevert. Als wij u een eerlijke prijs kunnen bieden, waarom kunnen anderen dit dan niet? Dit heeft te maken met onze ijzersterke connecties. Wanneer een auto in Nederland ernstige schade heeft opgelopen, dan moet u denken aan een kapotte motor of een kapotte versnellingsbak, dan wordt deze auto al snel afgeserveerd. In het bijzonder wanneer het een oudere auto of een auto met een hoge kilometerstand betreft.

In Oost-Europa is dat anders. Hier liggen de lonen en kosten een stuk lager. Een auto die hier is afgeschreven, is in Oost-Europa vaak nog rendabel om te repareren, of voor andere doeleinden te gebruiken. Wij werken samen met streng geselecteerde partners in Oost-Europa, die altijd interesse hebben in uw kapotte auto. Uw schadeauto verkopen in Amsterdam is bij ons dus altijd mogelijk.

opkoop van schadeauto's

U weet natuurlijk zelf ook dat uw auto niet meer de hoofdprijs waard is. Dat betekent natuurlijk niet dat u een bodemprijs verdient. Aan ons uw schadeauto verkopen in Amsterdam levert u altijd een goede prijs op. Bovendien hanteren wij een transparante werkwijze.

Hoe uw schadeauto verkopen in Amsterdam werkt

Uw schadeauto verkopen in Amsterdam is zeer eenvoudig. U hoeft slechts een paar handelingen uit te voeren en u zult dezelfde dag nog een bod ontvangen. U kunt uw kapotte auto online bij ons aanmelden voor verkoop. Hiervoor gebruikt u het formulier op de website. U hoeft maar enkele zaken in te vullen: het merk en model van de auto, het bouwjaar en de kilometerstand. Ten slotte beschrijft u het probleem of defect en stuurt u duidelijke foto’s van de auto mee.

Wij ontvangen uw aanmelding en kijken hier direct naar. Enkele uren nadat u het formulier heeft ingestuurd, kunt u ons bellen en kunt u uw kapotte auto verkopen in Amsterdam, gewoon aan ons, zonder de deur uit te hoeven.

Snel een deal sluiten, snel verkocht

Wanneer u ons belt, doen wij u direct een bod en lichten wij dit telefonisch toe. U hebt geen enkele verplichting om dit bod te accepteren, maar wilt u wel uw kapotte auto verkopen in Amsterdam tegen dit bod, dan zorgen wij ervoor dat alles snel in orde wordt gemaakt. Wij spreken een plaats en tijd met u af om de auto op te komen halen. Dit doen wij gratis, zelfs als uw auto niet meer rijdt. Wij maken het afgesproken bedrag van tevoren naar u over, of rekenen contant met u af wanneer wij de auto op komen halen.

opkoop schadeauto bmw

Wat onze klanten over ons zeggen

Natuurlijk kunnen wij u vertellen dat u uw kapotte auto aan ons moet verkopen. Wij houden echter van eerlijkheid en transparantie. Daarom laten wij onze klanten die al eerder hun schadeauto aan ons hebben verkocht aan het woord. U kunt recensies lezen op onze website en zo ontdekken wat klanten over ons zeggen. Wij hebben geen geheimen en willen u gewoon goede service bieden.

Bent u overtuigd? Meld uw auto dan nu aan voor verkoop en ontvang vandaag nog een goed, geheel vrijblijvend bod.

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Eric – HelmondEric – Helmond

  Zeer tevreden over kapotteauto-verkopen.nl. Wat mij betreft zeker een aanrader wanneer je van je auto af wil. De verkoop van mijn auto met DSG bak schade is op een zeer correcte en snelle manier afgehandeld.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact