Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte Volvo verkopen? Als inkoper zijn wij geïnteresseerd!

Wanneer u op het punt staat om uw kapotte Volvo te verkopen zit u hier op de juiste plaats. Lees snel verder en ontdek meer. Wij kopen uw tweedehands Volvo op met schade en in principe maakt het niet uit met welk soort schade u te maken heeft.

Volvo met motorschade

Of het nu gaat om een Volvo met kapotte motor, defecte verstuivers, een emissieprobleem, defecte koppeling, kapotte automaat, kapotte versnellingsbak of een kapotte turbo.

Doordat wij gespecialiseerd zijn in het opkopen van defecte Volvo auto’s is het mogelijk een betere prijs te bieden dan andere partijen. Tegelijk loopt u ook niet de risico’s die u bijvoorbeeld bij de verkoop aan een particulier zou hebben.

Bent u benieuwd hoe het inkoopproces van een Volvo precies werkt? Lees verder en ontdek meer.

Inkoopproces kapotte Volvo

Volvo inkoop specialist

Wilt u uw kapotte Volvo verkopen? Dan doorloopt u bij Kapotteauto-verkopen.nl het volgende inkoopproces:

 • Allereerst is het voor Kapotteauto-verkopen.nl van belang dat alle relevante gegevens beschikbaar zijn. Wij vragen u de gegevens als het bouwjaar van uw Volvo, de kilometerstand en het type op te schrijven. Tot slot drukt u de staat van uw auto uit. Na ontvangst van al uw gegevens wordt het ons duidelijk welk bod wij op uw Volvo kunnen doen.
 • Onze taxatie wordt uitgevoerd op basis van jarenlange ervaring. Wij zijn instaat om snel en efficiënt een concreet bod te doen.
 • U beslist na ons bod of u akkoord gaat en vervolgens maken we een afspraak om uw Volvo op te halen.
 • Wij betalen uw auto contant of per bank en nemen uw auto vervolgens mee. De administratieve afwikkeling wordt volledig door Kapotteauto-verkopen.nl uitgevoerd.
Wij zijn geïnteresseerd in onder andere:

 • Volvo C30 – vanaf 2006 t/m 2012
 • Volvo V40 – vanaf 2012 t/m 2014
 • Volvo V50 – vanaf 2006 t/m 2012
 • Volvo V60 – vanaf 2010 t/m 2014
 • Volvo V70 – vanaf 2007 t/m 2013
 • Volvo S40 – vanaf 2005 t/m 2012
 • Volvo S60 – vanaf 2007 t/m 2014
 • Volvo S80 – vanaf 2006 t/m 2014
 • Volvo XC60 – vanaf 2008 t/m 2014
 • Volvo XC70 – vanaf 2005 t/m 2014
 • Volvo XC90 – vanaf 2005 t/m 2014

Voordelen kapotte Volvo verkopen bij Kapotteauto-verkopen.nl

Ons inkoop bedrijf biedt de volgende voordelen:

 1. Wij rekenen geen kosten voor het transport, de taxatie of administratieve afwikkeling van de verkoop. Wanneer wij uw Volvo taxeren is dit ook daadwerkelijk het bedrag dat u van ons per bank of contant ontvangt.
 2. Wij halen uw auto overal in Nederland en België op. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken kunnen wij uw auto overal ophalen, het maakt ons niet uit of dit op uw werk of thuis is.
 3. Ons bedrijf is professioneel opkoper van auto’s. Veel bedrijven houden er meerdere activiteiten op na en dat maakt het in de praktijk lastig om een scherp bod op uw auto uit te brengen. Een specialist als Kapotteauto-verkopen.nl is volledig toegespitst op het betalen van een eerlijke prijs voor uw Volvo en een efficiënte afhandeling van het inkoopproces.
 4. Onze taxaties zijn volledig vrijblijvend en verplichten u tot niets. Wanneer u niet akkoord gaat met ons bod brengen wij geen kosten in rekening voor de taxatie en kunt u er gewoon van af.
  1. Wilt u zo snel mogelijk een bod ontvangen op uw (kapotte) Volvo? Vul dan direct ons inkoopformulier in, neem telefonisch contact op of stuur ons een e-mail. Wij reageren zo snel mogelijk met een vrijblijvende taxatie!

   kapotte Volvo verkopen

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

Heeft u nog vragen?

Contact