Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte Volvo verkopen

Heeft u een kapotte Volvo? Blijf dan niet onnodig geld uitgeven aan dure reparaties! Bij kapotteauto-verkopen.nl bieden we u namelijk een voordelig alternatief voor het blijven repareren: uw kapotte Volvo verkopen voor een eerlijke prijs! Wij zijn dé specialist op het gebied van de inkoop van auto’s met schade en problemen. Dankzij onze unieke, internationale werkwijze, kunnen wij zeer goede prijzen bieden voor alle Volvo’s met uiteenlopende mankementen.
Benieuwd wat wij voor uw Volvo bieden? Laat uw wagen dan nu gratis en vrijblijvend taxeren en ontvang binnen één uur een goed bod.

Verkoop vandaag nog uw Volvo en profiteer van:

 • Taxatie is gratis en verplicht u verder tot niets
 • Binnen 1 uur een bod en binnen 24 uur verkocht
 • Direct geld voor uw auto
 • Gratis ophaalservice door heel de Benelux
 • Wij kopen alle modellen en uitvoeringen vanaf 2010
 • Ook inkoop van Volvo’s met hoge kilometerstanden en zonder keuring
 • Hoogste waarde voor schadeauto’s dankzij groot internationaal netwerk
 • RDW erkend autobedrijf sinds 2006

Start met de Verkoop van Uw Volvo

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Wij kopen kapotte Volvo’s – Vanaf bouwjaar 2010

Volvo Bouwjaren Volvo Bj
C30 2010 – 2013 S60 2012 – 2020
V40 2012 – 2020 S80 2012 – 2020
V50 2010 – 2012 XC40 2017 – 2020
V60 2012 – 2020 XC60 2010 – 2020
V70 2010 – 2015 XC70 2012 – 2018
V90 2016 – 2020 XC90 2010 – 2020
S40 2012 – 2012

Wij zijn dé opkoper van Volvo’s met problemen

kapotte Volvo opkopersEr zijn weinig bedrijven in de Benelux die kapotte Volvo’s kunnen kopen zoals wij dat doen. Wij zijn namelijk volledig gespecialiseerd in de inkoop van auto’s met schade en defecten. Onze focus ligt geheel op het kopen van wagens met uiteenlopende problemen, zoals motorschade, versnellingsbakschade, carrosserieschade en overige technische problemen. Daarom zijn al onze processen geoptimaliseerd voor de inkoop van defecte auto’s en kunnen wij u laten profiteren van een vlotte verkoop voor de beste prijs.

Andere partijen hebben bijvoorbeeld vaak moeite om een echt goede prijs te bieden voor kapotte wagens. Dit heeft te maken met onzekerheid, met name over wat het kost om het repareren en over het vinden van een geschikte koper. Wij hebben die onzekerheid niet, want wij werken met een groot aantal internationale partners in Oost-Europa en Afrika die altijd een goede prijs kunnen betalen voor onze kapotte auto’s. Onze partners zitten namelijk in landen waar veel tweedehands onderdelen en goedkopere arbeidskrachten beschikbaar zijn, waardoor zij auto’s voor een fractie van de prijs van hier kun repareren. Naast de beste prijs garanderen wij ook een zeer vlotte verkoop. Binnen 1 uur ontvangt u van ons een bod en binnen 24 uur kunt u het geld al op uw rekening hebben!

Opkoop Volvo met onder meer deze defecten

Defect/probleem Wij hebben interesse
Geen geldige keuring/APK
(Zeer) hoge kilometerstand
Carrosserie, bumper, glas, etc.
Kapotte versnellingsbak
Defecte motor
Koppeling defect
Ophanging/vering
Elektronische en computerstoringen
Turbo, brandstofpomp, EGR, koeling
Airco, airbag, interieur.
Total loss

Kapotte Volvo verkopen in vier stappen

Het verkopen van een defecte auto gaat bij ons makkelijker, sneller en met minder gedoe dan waar dan ook op het internet. Hoe het werkt? U volgt simpelweg onderstaand stappenplan om uw auto voor een goede en eerlijke prijs te verkopen:

 1. Gratis taxatie
 2. Ontvang het bod
 3. Geld ontvangen
 4. Gratis thuis uw Volvo op laten halen

1. Taxatie Volvo

Stap één bij de verkoop van uw auto is de taxatie. Dit is bij ons geheel gratis en geheel vrijblijvend. Om uw auto te laten taxeren vult u het taxatieformulier bovenaan deze pagina in. Door zo volledig mogelijk te zijn en ook enkele foto’s toe te voegen geeft u onze taxateurs een goed beeld, wat ervoor zorgt dat wij maximaal kunnen bieden op uw wagen. Na verzenden gaan wij direct voor u aan de slag.

2. Bod op uw Volvo

Aan de hand van de gegevens die u heeft ingevuld en de foto’s, zullen wij de waarde van uw Volvo bepalen. Wij kijken onder meer naar het model en de uitvoering, het bouwjaar, de kilometerstand en wat er aan de hand is met uw auto. Normaal gezien hebben wij de taxatie binnen één uur op orde, en ontvangt u het rapport in uw e-mail. Dit bedrag is ook direct ons bod.

3. Direct geld voor uw defecte Volvo

Na ontvangst van het bod is de keuze geheel aan u. Gaat u akkoord met ons bod en verkoopt u direct of houdt u uw Volvo liever voor dat bedrag? Laat het ons alstublieft snel weten! Bij akkoord hebben wij in ieder geval een deal en zorgen wij ervoor dat het afgesproken bedrag direct uw kant op komt. Wij betalen u dus direct uit op uw bankrekening. Liever contant? Dat betalen we u tijdens de ophaaldienst.

4. Gratis ophaal auto

Uw oude Volvo wordt gratis door ons opgehaald. Dit kan zoals gezegd door heel Nederland en België, ook als de auto niet meer kan rijden. Hiervoor maken wij een afspraak, zodat u precies weet wanneer wij komen en u niet de hele dag hoeft zitten wachten. Het papierwerk, zoals een vrijwaring bij de RDW (NL) en de verkoopovereenkomst maken wij tijdens de ophaal met u in orde.

Begin Met Uw Auto Taxatie

Wat is mijn defecte Volvo waard?

De keuze tussen verkopen enerzijds en houden en repareren anderzijds, draait zoals zoveel dingen in het leven vooral om geld. Hoeveel kost de reparatie en wat is mijn auto dan waard? En wat is mijn auto waard als ik hem verkoop? De kosten voor het repareren van uw Volvo kunt u het beste opvragen bij uw lokale garage, want daar gaan wij natuurlijk niet over. De waarde van uw Volvo met defecten kunt u gratis en vrijblijvend laten berekenen door onze ervaren taxateurs. Zij kijken daarbij onder meer naar de volgende factoren:

 • Dagwaarde. De dagwaarde wordt bepaald door de algemene eigenschappen van de auto. Denk aan het model, het bouwjaar, de uitvoering en eventuele opties. Aan de hand van deze gegevens kan de dagwaarde eenvoudig vastgesteld worden.
 • Onderhoudsstaat. De onderhoudsstaat gaat aan de ene kant over schade en defecten, en aan de andere kant over hoe de auto onderhouden is. Welke problemen zijn er en hoe uiten deze problemen zich? En heeft de auto altijd het periodiek onderhoud gehad?
 • Marktvraag. Hoe meer vraag er is naar een bepaald type auto, hoe hoger de waarde ervan. Wat wij de laatste tijd merken is dat vooral grotere en luxere auto’s meer opbrengen bij onze partners. Vandaar dat een Volvo, ook met defecten, altijd een goede prijs opbrengt.

Inkoop Volvo met kapotte motor – Symptomen motorproblemen

Een veelvoorkomend defect bij auto’s die wij vaak inkopen is motorschade. De laatste jaren zien wij ook steeds meer Volvo’s met motorproblemen. Het is logisch dat mensen vanwege motorproblemen verkopen, want reparaties kosten al snel een paar duizend euro. Met name schade aan het motorblok of lekke pakkingen kosten veel uren (en dus geld) om te verhelpen. Vermoedt u dat uw Volvo een kapotte motor heeft? De volgende signalen duiden op motorschade:

 • Motorstoringslampje brandt
 • Minder motorvermogen (minder snel optrekken)
 • Rook uit de uitlaat
 • Problemen met starten
 • Een hoger brandstofverbruik
 • Lekkende motorolie
 • Bonkende of ratelende geluiden en trillingen tijdens het rijden

Opkoper Volvo met kapotte versnellingsbak – Symptomen bakschade

Een ander veelvoorkomend defect bij onze inkoopservice is een defecte versnellingsbak, al dan niet in combinatie met een versleten koppelingsplaat. Hiervoor geldt hetzelfde als voor een kapotte motor: in verhouding met de waarde van de auto kost zo’n reparatie erg veel geld, waardoor het netto voordeliger is om de auto met defect te verkopen. Schade aan de versnellingsbak van uw Volvo herkent u aan onder meer de volgende symptomen:

 • Moeite met schakelen en het pakken van versnellingen
 • Geluiden tijdens het schakelen
 • Bak lekt versnellingsbakolie
 • Brandend dashboardlampje
 • Een vreemde geur tijdens het schakelen
 • Een loeiend geluid onder de motorkap

Verkoop direct uw kapotte Volvo

Wilt u vandaag nog uw kapotte Volvo verkopen? Of bent u gewoon eens benieuwd wat uw defecte auto zou opbrengen bij ons unieke inkoopservice? Laat uw Volvo dan nu gratis taxeren! Dit verplicht u verder tot niets, maar binnen één uur ontvangt u van ons een eerlijk bod. Bent u tevreden met dit bod? Dan hoeft u alleen maar akkoord te gaan en dan zorgen wij dat het geld binnen 24 uur op uw rekening komt. Op afspraak wordt uw wagen dan vervolgens gratis opgehaald door heel Nederland en België. Snel, eenvoudig en zonder gedoe!

Klaar om te Verkopen? Begin Nu

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Eric – HelmondEric – Helmond

  Zeer tevreden over kapotteauto-verkopen.nl. Wat mij betreft zeker een aanrader wanneer je van je auto af wil. De verkoop van mijn auto met DSG bak schade is op een zeer correcte en snelle manier afgehandeld.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact