Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Reparatie kapotte koppakking is vaak duur

audi-a6-defecte-motorOndanks dat u uw auto jaarlijks een apk-keuring geeft komt er een moment dat de kosten niet meer opwegen tegen de waarde die uw auto vertegenwoordigt.

Wanneer u te maken heeft met een kapotte koppakking of andere gebreken is hier dan ook snel sprake van. Het vervangen van dit soort onderdelen is vaak een intensieve operatie en daardoor zeer duur.

Auto met defecte koppaking

Mogelijk overweegt u daarom uw auto te verkopen. U kunt uw auto met foto’s en al op een online platform plaatsen en hopen dat er een eerlijk bod volgt.

Ontvangt u het juiste bod en is een koper betrouwbaar? Waarschijnlijk krijgt u nooit aan duidelijk antwoord op deze vragen.

Inkoop kapotte en defecte auto's

De juiste prijs voor uw kapotte auto

Een kapotte koppakking is de nachtmerrie van iedere autobezitter. U weet dan dat de kans op hoge kosten het grootst is en uiteraard zit daar niemand op te wachten. Dat komt niet door de koppakking zelf maar door de uren aan arbeid die er in gaan zitten om het geheel te vervangen en alle andere onderdelen weer op de juiste positie te brengen.

Daarnaast is het natuurlijk zo dat de defecte koppakking vaak slechts een signaal is van de ouderdom van uw auto. Op dat moment is de kans groot dat er nog meer defecten zullen volgen.

Hoog tijd om uw auto te koop aan te bieden en er een redelijke prijs voor te krijgen. Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van auto’s met gebreken als een kapotte koppakking en andere problemen met de motor. Vul ons inkoopformulier vrijblijvend in en ontvang snel een passend bod.

Efficiënte werkwijze

Wij kopen al defecte auto’s in sinds 2003. Door onze jarenlange ervaring en expertise hebben wij een zeer breed en diep netwerk opgebouwd.

Uw auto met kapotte koppakking mag voor u een kostenpost zijn waar u liever afstand van doet, binnen ons netwerk kunnen wij auto’s met dergelijke gebreken nog uitstekend verkopen.

Wij hoeven uw auto niet lang op te slaan of er anderzijds veel kostbare tijd in te steken en kunnen u daardoor een betere prijs betalen dan andere opkopers. U ontvangt een eerlijke waarde voor uw auto met kapotte koppakking en u betaalt geen administratieve kosten of kosten voor het transport.

Alle kosten binnen het inkoopproces voor onze rekening

Het proces dat wij als standaard beleid hanteren is transparant en zeer eenvoudig te doorlopen. U hoeft enkel ons inkoopformulier in te vullen en vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij betalen u een prijs die bij uw auto past. Als u hiermee akkoord gaat maken we direct een afspraak om de koop af te ronden. Vanaf het moment dat u dit leest hoeft u dan ook niet langer dan enkele dagen te wachten tot u uw auto verkocht heeft.

opkoper auto's defecte motor

Onze inkoopservice is erkend door de RDW. Alle kosten die komen kijken bij het verkopen van uw defecte auto zijn voor onze rekening, het bedrag dat wij u bieden is ook daadwerkelijk het bedrag dat bij de verkoop betaald wordt. Biedt uw auto direct te koop aan en ontvang snel een eerlijke aanbieding!

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Eric – HelmondEric – Helmond

  Zeer tevreden over kapotteauto-verkopen.nl. Wat mij betreft zeker een aanrader wanneer je van je auto af wil. De verkoop van mijn auto met DSG bak schade is op een zeer correcte en snelle manier afgehandeld.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact