Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

BMW met gebroken distributieketting verkopen

Heeft u een BMW met een kapotte of gebroken distributieketting? Dan is het in veel gevallen verstandig om uw wagen te verkopen. De reparatie voor een kapotte distributieruim loopt al snel op tot enkele duizenden euro’s. Wanneer u een wagen heeft uit 2005 tot 2008 is het vaak verstandig deze auto te verkopen in plaats van te repareren.

BMW met schademotor verkopen
Op deze pagina ontdekt u echter dat het lang niet altijd uitgesloten is om nog een passende vergoeding voor uw BMW met kapotte distributieketting te krijgen. De export van wagens maakt het mogelijk om voordelig te repareren en uw wagen in bijvoorbeeld Oost-Europa een tweede kans te geven.

Kapotte of gebroken distributieketting bij BMW

Wanneer u een BMW type e90 3 serie heeft is de kans groot dat er tussen de 100.000 en 180.000 kilometer problemen met de distributieketting ontstaan. Het repareren van een kapotte of gebroken ketting brengt duizenden euro’s aan kosten met zich mee.

BMW met kapotte of gebroken distributie verkopen voor export

Als u uw BMW met kapotte of gebroken distributieketting in Nederland verkoopt wordt er vaak een behoorlijke afwaardering op uw wagen gemaakt. Het vervangen van een distributieruim kost immers veel geld en uiteindelijk betaalt u hiervoor.
Het vervangen van uw distributieriem kan gelukkig goedkoper. In Oost-Europese landen liggen de reparatiekosten tot twee keer zo laag als in Nederland.

Opkoper van auto’s voor export

Inkoop BMW motor kapot
Kapottteauto-verkopen.nl is als geen ander bekend met auto’s met een kapotte distributieriem. Vooral bij BMW begrijpen wij dat de kosten daarvan hoog oplopen en repareren in Nederland vaak geen optie is.
Als gespecialiseerd opkoper kunnen wij uw auto met schade van u overnemen. Na aankoop wordt uw auto geëxporteerd naar een Oost-Europees land, gerepareerd en maken we er een nieuwe gebruiker blij mee.

Auto verkopen via Kapotteauto-verkopen.nl.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het opkopen van auto’s en 100% kosteloos. Wanneer u beslist om uw auto via ons te verkopen wordt u vooraf of per bank betaald. We zijn een RDW erkend bedrijf en daardoor een vanuit Nederlands erkende onderneming binnen de tweedehandsautomarkt.
Kapotte BMW gevraagd
Doorloop de volgende stappen om uw BMW met kapotte of gebroken distributieketting te koop aan te bieden:

Verzamel alle belangrijke gegevens van uw auto. Vul de gegevens in op het inkoopformulier. Wilt u uw gegevens telefonisch of per e-mail delen? Ook dat is mogelijk.

Op basis van uw gegevens ontvangt u een passend bod op basis van de waarde van uw BMW.

Als u ons bod accepteert ontvangt u uw betaling direct contant of per bank.

Wanneer er een akkoord bereikt wordt maken we direct een afspraak om uw wagen op te halen.

U kunt ons telefonisch bereiken via (085)-003-11-00 of per e-mail op info@kapotteauto-verkopen.nl.
Meer informatie over schade en kapotte auto’s verkopen.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Alfa Romeo van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact