Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Auto verkopen met kapotte verstuiver(s)

aankoop auto's met defect aan de motor
Bij sommige auto’s is het niet profijtelijk om te repareren en blijft verkopen als enige optie over. Bijvoorbeeld bij een kapotte motor of verstuiver is dit het geval! Overweegt u uw auto naar de sloop te brengen of zoekt u naar andere mogelijkheden?

U kunt uw auto via een online platform aanbieden. Reken er dan echter op dat het online plaatsen van advertenties tijd en geld kost. Ook krijgt u allerlei aanvragen en geïnteresseerden waar tijd voor nodig is. Heeft u hier geen zin in en wilt u direct een bod ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn professioneel opkoper van auto’s met een kapotte verstuiver of andere defecten.

Auto verkopen met kapotte verstuiver(s): snel en eenvoudig

Wilt u uw auto met defecte motor verkopen en hoopt u op een eerlijke vergoeding? Wij zijn bereid een eerlijk bedrag voor uw kapotte auto te betalen. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met kapotte auto’s opkopen en kunnen u daardoor snel een eerlijk bod doen.

Daarnaast hebben wij een zeer breed netwerk in het buitenland opgebouwd en kunnen uw auto daardoor snel naar het buitenland exporteren om deze een tweede kans te geven. Het repareren van uw auto met kapotte motor kost daar minder geld, waardoor wij u een hogere vergoeding kunnen betalen.

opkoper met defecte motor

Direct afspraak inplannen voor ophalen auto en contant afrekenen

Het is heel eenvoudig om uw auto met defecte motor te verkopen. Zodra u ons de benodigde informatie heeft gegeven kunnen wij de waarde van uw defecte auto berekenen.

Wij kijken naar de belangrijkste gegevens en kunnen op basis daarvan snel een bod uitbrengen. U betaalt niets voor deze taxatie en het bod dat wij uitbrengen is volledig vrijblijvend.

Gaat u akkoord? Dan maken wij direct een afspraak voor het gratis ophalen uw auto. U ontvangt direct een vergoeding in contanten of per bank.

waarde berekenen schadeauto

Auto met defecte motor verkopen

Denkt u dat uw kapotte auto niets meer waard is? Uw auto met defecte motor verkopen is uiterst eenvoudig en brengt veel geld op. Het bod dat wij u doen is zeer redelijk en gebaseerd op de werkelijke waarde van uw auto.

inkoop auto motor probleem
Wij zijn professionele opkopers van schadeauto’s en kunnen het exporteren volledig van u overnemen. Zo weet u zeker dat u een eerlijk bedrag voor uw auto met kapotte motor, kapotte verstuiver of andere defecten ontvangt. Neem direct contact met ons op of doe uw aanvraag via het inkoopformulier. Op basis van onze deskundige taxatie kunnen wij snel een eerlijk bedrag bieden.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Alfa Romeo van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact