Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Links Partners

inkoop auto met problemenInkoopautos.com is al bijna 13 jaar actief met het inkopen van schade en kapotte auto’s in Nederland en België. De procedure werkt uiterst eenvoudig en de langdurige ervaring maakt het inkoopproces steeds gemakkelijker. Ten opzichte van andere inkoop bedrijven profiteert u bij deze export autobedrijf van de volgende voordelen:

Eventueel kunt u bij hun een inkoopformulier invullen om zo snel mogelijk een bod te ontvangen. Vul dan de volgende gegevens in:

Ze staan open voor export en schadeauto’s vanaf bouwjaar 2005 van merken als Auto, BMW, Opel, Citroën, Peugeot, Volkswagen, Ford, Toyota, Nissan, Fiat, Renault, Mercedes en meer. U kunt binnen een paar uur en voor de goede prijs uw kapotte auto verkopen.

Een caravan verkopen

caravan inkoop NederlandSoms bieden mensen bij ons ook hun caravan aan. Deze mensen sturen we dan altijd door naar onze partner: verkopencaravans.nl. Hier kunt u namelijk heel snel en eenvoudig een gebruikte caravan verkopen? Heeft u een oude caravan en wilt u deze verkopen? Surf dan eens naar hun website. Verkopencaravans.nl staat erom bekend heel snel en professioneel te werk te gaan.

In tegenstelling tot veel andere partijen koopt deze gespecialiseerde caravan opkoper direct van u over. U hoeft dus niet te wachten totdat zij een koper hebben gevonden – handig en snel!

U profiteert bij onze partner van alle voordelen die u ook bij ons vindt:

Om simpel en snel uw caravan te verkopen hoeft u hem alleen maar te laten taxeren door het invullen van het formulier. De rest doen zij!

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

Heeft u nog vragen?

Contact