Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Schadeauto inkoop Nederland

opkoper schadeauto

Een schadeauto voor de deur is vervelend. U moet zorgen voor een nieuwe auto, maar ook de oude auto moet nog ergens heen gebracht worden. Dat laatste is niet altijd eenvoudig. Er zijn namelijk maar weinig mensen die een schadeauto willen hebben. Door gebruik te maken van onze schadeauto inkoop in Nederland en België, kunt u gelukkig al binnen enkele dagen van uw schadeauto af zijn.

Een extra voordeel is dat u er ook nog een eerlijke prijs voor ontvangt. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is een schadeauto namelijk nog wel geld waard. Zelfs als deze bij de APK is afgekeurd of een ongeluk heeft gehad.

De beste waarde voor uw schadeauto

Wij zijn als schadeauto opkopers zeer ervaren in het bepalen van de juiste waarde van uw schadeauto. Veel van onze klanten zijn dan ook verrast als ze horen wat voor bedrag wij nog kunnen bieden voor hun auto. Zelfs als deze economisch total loss is, kan er vaak nog een redelijk bedrag voor de auto geboden worden. Wanneer u ook een schadeauto heeft, kunt u daarom het beste contact opnemen met ons bedrijf. Zonder dat u ergens aan vast zit, bieden wij u een prijs voor de auto. Met een eenvoudig proces en zeer transparante voorwaarden, kunnen we de verwachtingen van veel klanten op die manier overtreffen.

Schadeauto gratis ophalen

Vervoert u zelf een auto naar de sloop, dan kost het vervoer vaak tientallen of zelfs honderden euro’s. Maakt u gebruik van onze schadeauto inkoop, dan betalen wij voor het vervoer van uw auto. Deze ophaalservice is dus helemaal gratis voor onze klanten. Woont u in België of Nederland en bent u tevreden met onze prijs voor uw schadeauto? In dat geval halen wij de auto gratis voor de deur op.

Vooraf betaald krijgen voor de schadeauto

Afstand doen van een schadeauto moet vooral eerlijk, snel en transparant gebeuren. Om u zoveel mogelijk gedoe te besparen, spreken we dus alles van tevoren met u door. Zo ziet u op de website ook eerst hoeveel geld u nog voor de auto kunt krijgen. Die prijs is een optelling van verschillende punten. We kijken dan bijvoorbeeld naar de leeftijd van de auto, de schade en het aantal gereden kilometers. Gaat u akkoord met de prijs, dan betalen wij het bedrag altijd voordat we de auto meenemen.

auto met schade waarde

Schadeauto inkoop Nederland in 4 eenvoudige stappen

Wilt u via ons bedrijf gebruik maken van schadeauto inkoop in Nederland, dan maken we het u graag zo makkelijk mogelijk. Zo bestaat het hele proces maar uit vier stappen. Hieronder beschrijven we in het kort welke stappen dat zijn. Ook leggen we daarna alle stappen nog eens duidelijk uit. Zo maken we het verkopen van een schadeauto overzichtelijk en snel.

Stap 1. Verzamel gegevens over de auto.
Stap 2. Neem contact op met onze schadeauto inkoop professionals.
Stap 3. Bespreek met ons de beste prijs voor de schadeauto.
Stap 4. Krijg betaald en overhandig ons de sleutels.

Stap 1: Verzamel gegevens over de auto

Wij bieden graag een eerlijke prijs voor de auto. Daarvoor hebben we eerst een aantal gegevens nodig. Met die informatie kijken we hoeveel de auto nog waard is. Dat wordt de taxatie genoemd. Om de auto op afstand te taxeren, hebben we de volgende gegevens van u nodig:

 • Het type en het merk van de auto
 • Het bouwjaar van de auto
 • Het aantal gereden kilometers met de auto
 • De prijs die u verwacht te krijgen voor de auto
 • In welke staat de auto op dit moment is
 • Foto’s van de auto en van de schade aan de auto

Met deze informatie berekenen we op afstand de waarde van uw auto. Bent u niet zeker of alle informatie klopt, bel ons dan gerust met uw vragen.

Stap 2: Neem contact op met onze schadeauto inkoop professionals

Wanneer alle gegevens verzameld zijn, is het meeste werk voor u al klaar. U kunt de gegevens vervolgens naar ons opsturen. Dat kan op de volgende manieren:

Kiest u voor het inkoopformulier op de website, dan ontvangt u direct een prijsvoorstel van ons. Is er tijdens deze stap iets niet helemaal duidelijk, of heeft u vragen over hoe schadeauto inkoop in Nederland precies werkt, bel dan (085) 003-11-00. We leggen graag alles nog eens aan u uit.

opkoop van schadeauto's

Stap 3: Bespreek met ons de beste prijs voor de schadeauto

Hebben wij alle informatie van u gekregen, gaan we ermee aan het werk. We bekijken alle informatie en nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een aanbod te doen voor de auto. We kunnen de hoogte van het bedrag ook altijd aan u uitleggen. Zo begrijpt u ook waarom uw auto nog een bepaalde waarde heeft. De prijs die we u bieden is natuurlijk all-in. Dat betekent dat we daarna geen extra kosten meer rekenen voor de taxatie, het bemiddelen of het vervoer van de auto. Wat u ziet is dus ook precies wat u krijgt.

Stap 4: Krijg betaald en overhandig ons de sleutels

Gaat u akkoord met onze prijs, dan betalen wij direct het afgesproken bedrag per bank. Wilt u liever een contante betaling tijdens het ophalen van de auto, dan kan dat natuurlijk ook. Een paar dagen nadat u de prijs aan ons bevestigt, komen we de auto ophalen. We vullen dan ook direct nog even de vrijwaringspapieren in. Dat zijn de papieren waarmee u aangeeft dat wij de auto mee mogen nemen. Vervolgens laden we de schadeauto op en nemen we hem mee. U ontvangt dus altijd eerst het geld voordat wij de auto meenemen.

Een schadeauto voor de deur is al vervelend genoeg. Met onze ervaring in het opkopen van schadeauto’s lossen wij dat probleem gelukkig al binnen enkele dagen voor u op. Heeft u nog vragen hoe wij als schadeauto opkopers te werk gaan, neem dan vrijblijvend contact op per e-mail info@kapotteauto-verkopen.nl of telefoon 085-0031100.

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Eric – HelmondEric – Helmond

  Zeer tevreden over kapotteauto-verkopen.nl. Wat mij betreft zeker een aanrader wanneer je van je auto af wil. De verkoop van mijn auto met DSG bak schade is op een zeer correcte en snelle manier afgehandeld.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact