Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Kapotte auto verkopen in Amsterdam

Wilt u uw kapotte auto verkopen in Amsterdam of omgeving? Dan zit u op deze pagina op de juiste plaats. Wij kopen onder andere auto’s met kapotte motor, kapotte versnellingsbak, kapotte koppeling, kapotte accu en meer! Kapotte auto’s worden ingekocht voor de export in landen waar tweedehands auto’s voor een hogere waarde worden doorverkocht. Uiteraard ziet u dit terug in de verkoopprijs en precies dat maakt het interessant om uw auto bij Kapotteauto-verkopen.nl aan te bieden.

Verkoop Kapotte Auto Amsterdam

Mogelijkheden voor het verkopen van een kapotte auto

In Amsterdam zijn er tal van garages, dealers en handelaren waar u uw defecte auto aan kunt verkopen. De meeste van hen zijn helaas niet gespecialiseerd in het inkopen van defecte auto’s en daardoor vaak niet in staat om de juiste prijs te bieden.

Uiteraard kunt u uw auto ook via een krantenadvertentie of op bijvoorbeeld Marktplaats te koop aanbieden. Op deze manier bereikt u vooral particulieren en is men vaak uiterst geïnteresseerd. Helaas is dit bij een defecte auto zo eenvoudig nog niet en is de kans op een conflict groter bij verkoop aan particulieren. Bij Kapotteauto-verkopen.nl passeren er allerlei verhalen en merken wij dat het helaas vaak vooral ontbreekt aan kennis en kunde. Wij adviseren een kapotte auto dan ook te verkopen aan een gespecialiseerde opkoper.

Kapotteauto-verkopen.nl

Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van auto’s sinds 2003. Wij zijn vooral gespecialiseerd in het kopen van kapotte auto’s vanaf bouwjaar 2004 in elke staat, van elk type en merk. Via deze website kunt u uw auto eenvoudig te koop aanbieden en snel een eerlijk bod ontvangen.
Wilt u uw auto gratis en vrijblijvend laten taxeren? Volg dan de volgende stappen:

 • Gegevens verzamelen
  Wanneer u uw auto te koop aanbiedt is het van belang eerst de juiste gegevens te verzamelen. Op deze manier kan Kapotteauto-verkopen.nl een inschatting maken van de waarde. Denk aan: type en merk, bouwjaar, kilometerstand, vraagprijs, staat van uw auto en een actueel beeld met foto’s.
 • Verzoek tot taxatie
  Na uw verzoek tot taxatie nemen wij uitgebreid de tijd om de gegevens te bekijken. Op basis daarvan brengen wij ons bod uit.
 • Afwachten tot voorstel
  Wij doen telefonisch of per e-mail een prijsvoorstel. U krijgt vervolgens de tijd om op het voorstel in te gaan. Wanneer u ons voorstel accepteert start de laatste stap van het proces: verkoop en afhandeling.
 • Verkoop en afhandeling
  Wanneer u ons bod accepteert maken we direct een afspraak om uw auto op te halen en de afhandeling te organiseren. Wij halen uw auto op elke locatie in Nederland en België op. Betaling vindt contant plaats en na betaling wordt uw auto direct meegenomen.
  Heeft u een vraag of opmerking over het inkoopproces? Neem dan telefonisch contact met ons op via (085)-003-11-00 of e-mail naar info@kapotteauto-verkopen.nl.

schadeauto-verkopen-Amsterdam

Renault Megane – Hoorn Renault Megane – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Volvo S60 – Ede Volvo S60 – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Seat Leon 2008 – Lelystad Seat Leon 2008 – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?