Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Audi of Volkswagen 2.0 TDI met kapotte oliepomp repareren of verkopen?

Op deze pagina gaan we in op het verkopen van een Audi of Volkswagen met kapotte oliepomp. We focussen ons vooral op problematiek met de 2.0 TDI met 103 KW motor bij de Audi 4, Audi A6 en VW Passat.

Door een fabricagefout ontstaan er rond de 200.000 kilometer problemen met de 2.0 TDI met 103 KW motor. Wanneer een klein onderdeel binnen de motor niet wordt vervangen kunnen de gevolgen veel schade toebrengen. Door deze fabricagefout kan de oliepomp ineens stoppen met werken en gaat de turbine kapot.

De turbine begeeft het al binnen enkele seconden wanneer dit onderdeel het begeeft. Vanaf dat moment werkt de turbine zonder smering en slijten de lagers sneller waardoor er terugslag ontstaat.

Dit soort problemen hebben behoorlijke consequenties. Wanneer u dit soort zaken wilt oplossen bent u voor een auto uit 2005 of 2006 al snel €3000 tot €4000 kwijt. Doordat het niet interessant is om dit bedrag te investeren kunnen deze auto’s eigenlijk nooit meer fatsoenlijk functioneren.

Audi klaar maken of verkopen

Heeft u een Audi A4, Audi A6 of VW Passat 2.0 TDI? Dan kunt u bij Kapotteauto-verkopen.nl terecht. Wij kunnen deze auto’s repareren voor een lagere prijs en er iemand anders blij mee maken. U ontvangt een eerlijk bedrag voor uw auto.

Auto repareren of verkopen met kapotte oliepomp

Het vervangen van een oliepomp en de bijbehorende schade vergt een behoorlijke investering. Wanneer u een oudere auto heeft of een auto met hoge kilometerstand stijgt deze investering al snel boven de waarde van uw auto uit. In veel gevallen is het dan ook logischer uw auto te verkopen.

Kapotteauto-verkopen.nl is professioneel opkoper van auto’s. Meer informatie over defecte auto verkopen? Via de onderstaande stappen kunt u uw auto op eenvoudige wijze te koop aanbieden:

1. Belangrijk is om eerst de relevante gegevens van uw auto te verzamelen. U kunt deze delen via het inkoopformulier, telefonisch of per e-mail.

2. Op basis van de door uw aangeleverde gegevens ontvangt u een bod.

3. Wanneer u akkoord gaat met dit bod gaat Kapotteauto-verkopen.nl direct over tot betaling. Wij kunnen u zowel contant als per bank betalen.

4. Uw auto wordt gratis opgehaald, overal in Nederland en België.

Kapotteauto-verkopen.nl is al actief sinds 2003 met het inkopen van auto’s voor de Oost-Europese markt. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het repareren en verkopen van tweedehands auto’s lukt het ons om hier een betere waarde voor terug te krijgen. Wij bieden dan ook een eerlijke prijs voor uw auto met kapotte oliepomp.

defecte auto's gevraagd
Wilt u zo snel mogelijk een bod van ons ontvangen? Vul dan het inkoopformulier in of neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via (085) 003-11-00 en per e-mail op info@kapotteauto-verkopen.nl.

 • Aldert Ottens – ZuidlarenAldert Ottens – Zuidlaren

  Wij wilde onze Audi A4 met kapotte brandstofpomp verkopen. Op de website de gegevens ingevuld en ze kwamen met een bod. Wij gingen akkoord en het bedrijf is netjes de auto komen halen en het afgesproken bedrag werd netjes betaald. Aldert Ottens

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Robert Haardt – NaaldwijkRobert Haardt – Naaldwijk

  Mijn Volvo V60 verkocht met motor die stuk is. Afspraken die gemaakt zijn via telefoon, zijn bevestigd via mail. Heb je steeds een bewijs op papier. Alles verliep heel vlot, ophaling auto, betaling…… En heel vriendelijk. Een aanrader!!!!

 • Robin van Aalst – ZwolleRobin van Aalst – Zwolle

  Helaas distributieketting geknapt van mijn BMW 5-serie, na jaren met plezier in te hebben gereden. Ik kreeg een net bod op mijn auto, vriendelijk en goed contact. Geld stond ook direct om mijn rekening. Het was een positieve ervaring. 

 • M. Jansen – SoestM. Jansen – Soest

  Audi Q7 met gebroken distributieketting aangeboden via de site. Erg snelle reactie en redelijk bod. Auto werd netjes op de afgesproken tijd opgehaald. Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf. Bedankt

 • Pieter – BredaPieter – Breda

  Wij hebben onze auto aangeboden via de website. Binnen 30 minuten ontvingen wij een keurig voorstel, waarna we het telefonisch hebben afgerond. De betaling en het ophalen van de auto zijn keurig geregeld, zoals afgesproken. Wij zijn ontzettend tevreden! Pieter

 • Eric – HelmondEric – Helmond

  Zeer tevreden over kapotteauto-verkopen.nl. Wat mij betreft zeker een aanrader wanneer je van je auto af wil. De verkoop van mijn auto met DSG bak schade is op een zeer correcte en snelle manier afgehandeld.

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte VW Passat bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Renault Megane van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact