Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Wij kopen kapotte auto’s

wij kopen kapotte auto
Wij kopen auto’s van particulieren om er vervolgens weer iemand anders blij mee te maken. Bent u benieuwd welke auto’s wij precies kopen en hoe ons inkoopproces werkt? Ontdek via deze pagina hoe wij te werk gaan.

Inkoopproces Kapotteauto-verkopen.nl

Wanneer u uw auto overweegt te verkopen heeft u mogelijk al verschillende opties onder de loep genomen. Zo kunt u uw auto via een autodealer, op een advertentieplatform zoals Marktplaats of via een gespecialiseerde opkoper als Kapotteauto-verkopen.nl. Lees meer over de weg om je kapotte auto te verkopen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het inkoopproces kunnen wij over het algemeen een betere prijs voor uw auto betalen dan u van andere inkoopkanalen gewend bent.
In principe kopen wij alle soorten auto’s van u over. U kunt alle tweedehands auto’s vanaf bouwjaar 2003 aan ons aanbieden en terecht voor alle merken en types. Onze inkoopservice is erkend door de RDW en volledig kosteloos te doorlopen.

Inkoopservice stap voor stap

U doorloopt de volgende stappen wanneer u voor het inkoopproces van Kapotteauto-verkopen.nl kiest:

1. Om de waarde van uw auto in te schatten is het belangrijk dat wij uw auto op een eerlijke manier taxeren. U kunt een aanvraag voor de taxatie indienen door uw kenteken via onze website achter te laten, door ons inkoopformulier in te vullen of door contact met ons op te nemen.

2. Naderhand van uw aangeleverde gegevens gaan we aan de slag met het taxeren van uw auto. Binnen enkele dagen kunnen wij een bod op uw auto uitbrengen.

3. Gaat u akkoord met ons bod? Dan wordt er direct een afspraak ingepland om uw auto op te halen.

4. Het afgesproken bedrag wordt direct contant of per bank aan u voldaan en vervolgens nemen wij uw auto mee.

wij kopen defecte auto

Voordelen van verkopen via Kapotteauto-verkopen.nl

Het grote voordeel van het verkopen van uw auto via Kapotteauto-verkopen.nl zit hem in het feit dat het bedrag dat wij voor uw auto bieden ook daadwerkelijk het bedrag is dat wij u betalen. Kosten voor het taxeren, administratieve deel en het transport worden dan ook op geen enkele manier aan u doorberekend. Overal in Nederland en België kunnen wij uw auto gratis ophalen.
wij kopen schade autos
Wij kopen ook auto’s in met grote problemen aan de motor of als sprake van schade is. Wat is wijs repareren of schade auto verkopen ? Doordat wij auto’s voor de export inkopen kan deze schade tegen een laag tarief worden hersteld in het buitenland. Het herstellen van schade is daardoor relatief goedkoop en dat maakt het mogelijk om een hoger bedrag voor uw auto te betalen.
Wilt u uw auto vrijblijvend laten taxeren? Vul dan direct uw kenteken in om de waarde te bepalen of laat de relevante gegevens van uw auto achter zoals gevraagd in het inkoopformulier.
Neemt u liever direct contact met ons op? Stuur in dat geval een e-mail naar info@kapotteauto-verkopen.nl of bel op (085) 003-11-00.

Renault Megane – Hoorn Renault Megane – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Volvo S60 – Ede Volvo S60 – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Seat Leon 2008 – Lelystad Seat Leon 2008 – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?