Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Schadeauto verkopen Almere

Staat u op het punt om uw schadeauto te verkopen? Op deze pagina laten we zien hoe u uw tweedehands auto verkoopt. Ook wanneer u een auto heeft met veel schade, defecten of een hoge kilometerstand. Veel auto’s bevatten nog waarde, terwijl er soms gedacht wordt dat deze al rijp voor de sloop zijn. In Almere vindt u allerlei schadeauto opkopers, maar net als in de rest van Nederland kunt u uw tweedehands auto uiteraard ook via een platform aanbieden.

inkoop schadeautos almere

Schadeauto via het internet verkopen in Almere

Zeker wanneer u een auto met veel schade heeft is het lastig deze voor een eerlijke prijs via het internet te verkopen. Particulieren en handelaren zitten vaak niet op dit soort auto’s te wachten en verwachten dat er veel werk met dit soort voertuigen gepaard gaat. Toch kunnen sommige handelaren nog iets met deze schade en defecte auto’s, door bijvoorbeeld een internationaal netwerk kunnen deze auto’s in Oost-Europa worden afgezet en gerepareerd. Repareren is daar een stuk goedkoper dan in Nederland, logischerwijs is uw schadeauto daar meer waard.

Heet u een nog relatief nieuwe auto met weinig mankementen? Dan kan het zinvol zijn deze via het internet aan te bieden. Via dit soort platformen kunt u relatief eenvoudig een advertentie met foto’s plaatsen. Na verloop van tijd komen er een aantal biedingen binnen en kunt u met iemand in zee.

Professionele schadeauto inkopers in Almere

Geen tijd om uw schadeauto te koop te zetten via het internet? Dan zijn er in Almere allerlei professionele inkopers waar u terecht kunt. De opkopers brengen vaak vrij snel een bod uit en kunnen uw schadeauto direct overnemen. Helaas zijn de meeste inkopers in Almere alleen op lokaal niveau actief en ontbreekt er een internationaal netwerk. Deze inkopers kunnen daardoor niet het beste bedrag op uw schadeauto bieden.

Auto met schade verkopen vanuit Almere bij Kapotteauto-verkopen.nl

kapotte auto verkopen Almere
Ons bedrijf is actief in Almere en omgeving en kan een eerlijk bedrag op uw schadeauto bieden. Door ons internationale netwerk zijn wij ook instaat om voor auto’s met schade of defecten een eerlijke prijs te betalen.

Als u een auto bij ons aanbiedt doorloopt u de volgende stappen:

  • U vult ons inkoopformulier in. U geeft daar aan wat u precies voor auto heeft en of er sprake is van schade of defecten.
  • Volgens kunnen wij uw auto op afstand taxeren en wordt er zo snel mogelijk een eerlijk bod uitgebracht.
  • Gaat u akkoord met ons bod? Dan kunnen we direct een afspraak in Almere maken. Uw auto wordt vervolgens contant of per bank betaald en nemen we daarna direct mee.

defecte auto inkoop
Bij Kapotteauto-verkopen.nl wordt het bedrag betaald dat op uw auto geboden wordt en zijn er geen verborgen kosten. Ook voor het ophalen van uw auto in Almere worden geen kosten doorberekend, dit zit verwerkt in het bedrag dat op uw auto geboden wordt.

U kunt ons op ieder moment voor vragen bereiken. Wilt u liever telefonisch of per e-mail in contact komen? Bereik ons dan via (085) 003-11-00 en info@kapotteauto-verkopen.nl  

Renault Megane – Hoorn Renault Megane – Hoorn

Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

Volvo S60 – Ede Volvo S60 – Ede

Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

Seat Leon 2008 – Lelystad Seat Leon 2008 – Lelystad

Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

Heeft u nog vragen?