Gratis100% kosteloos
BetrouwbaarRDW erkend bedrijf
Gratis transportIn heel Nederland en België
Direct GeldBetaling contant of per bank
ProfessioneelVeilig en snel
VeiligAl sinds 2003

Uw schadeauto verkopen in Groningen? Maak een afspraak met ons

schadeauto verkopen Groningen

Wilt u uw schadeauto verkopen in Groningen? Maak dan een afspraak met Kapotte Auto Verkopen. Wij kopen schadeauto’s van elk merk, type en bouwjaar, ongeacht de staat van de auto. Uw auto aan ons verkopen werkt zeer eenvoudig. Vul het online formulier in, bel ons en u krijgt direct een vrijblijvend en realistisch bod. Gaat u akkoord, dan komen wij uw auto ophalen. Meld u auto direct aan.

De nummer één in schadeauto inkoop in Groningen

Een kapotte auto is altijd vervelend. Temeer omdat dit meestal onverwacht komt. Soms ziet u schade aankomen, omdat uw auto bijvoorbeeld steeds minder wordt. U kunt dan vaak uw auto via de reguliere weg verkopen en u tijdig oriënteren op de aankoop van een nieuwe auto. Maar wat nu wanneer uw auto ineens defect raakt? Bijvoorbeeld na een ongeluk, of wanneer een cruciaal of zeer kostbaar onderdeel het begeeft. Dan neemt u contact op met de nummer één schadeauto inkoop in Groningen: Kapotte Auto Verkopen.

kapotte auto Groningen

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot de grootste en meest betrouwbare partij om uw schadeauto te verkopen in Groningen. Dit niet in de laatste plaats dankzij onze transparante werkwijze. Wij realiseren ons namelijk dat het verkopen van een defecte auto of auto met (ernstige) schade voor particulieren niet eenvoudig is. U vreest een lage prijs voor uw auto en kijkt waarschijnlijk niet bepaald uit naar het onderhanden met een partij die uw auto in kan kopen. Wij pakken dit anders aan. Wij bewijzen dat een kapotte auto verkopen in Groningen geen gedoe hoeft te zijn.

Wij maken uw schadeauto verkopen in Groningen eenvoudig

Uw schadeauto verkopen in Groningen, is bij ons zeer eenvoudig. Net als u houden wij helemaal niet van lang onderhandelen of schimmige spelletjes. Daarom hanteren wij een open en eerlijke werkwijze. Minstens net zo belangrijk is dat u te allen tijde de regie in handen houdt. U bent nergens toe verplicht. Wanneer wij u een bod hebben gedaan en dit bod in uw ogen niet goed genoeg is, zit u nergens aan vast. U hebt geen kosten en geen enkele verplichting om het bod te accepteren: u kunt het gewoon elders proberen.

Wij durven u echter wel te beloven dat wij komen met een bod waar u zich in kunt vinden. Dat wij de nummer één partij voor uw schadeauto verkopen in Groningen zijn geworden, heeft ook te maken met het feit dat wij altijd een eerlijke prijs bieden.

Hoe het verkoopproces werkt

Wilt u uw kapotte auto verkopen omdat het niet meer rendabel is om deze te laten repareren, dan kunt u snel en eenvoudig uw auto aan ons te koop aanbieden. Onze schadeauto inkoop in Groningen werkt middels het online formulier op de website. U vertelt ons het merk, model, bouwjaar en de kilometerstand van de auto en wat de schade is. Ook kunt u duidelijke foto’s uploaden die de schade of het probleem illustreren. Ten slotte kunt u aangeven wat u verwacht te krijgen voor uw auto.

Nadat u deze gegevens in hebt gevuld, stuurt u het formulier in. U kunt ons enkele uren later bellen. Wij hebben de gegevens inmiddels binnengekregen en uw auto beoordeeld. Wij doen u een aanbod via de telefoon en lichten de door ons geboden prijs toe. Dit doen wij niet alleen omdat wij transparant willen werken, maar ook om eventuele tijdverspilling te voorkomen. Het zou zonde zijn van uw tijd om een afspraak te maken en dan ter plekke te moeten constateren dat wij er niet uit kunnen komen. Daarom spreken wij van tevoren een prijs af.

U hebt dus geen verplichting om de geboden prijs te accepteren. Uit ervaring weten wij echter dat wij bij onze schadeauto inkoop in Groningen vrijwel altijd een prijs bieden die u zult accepteren. Is dat het geval, dan maken wij een afspraak met u om de auto op een plaats en tijdstip waarop het u uitkomt op te halen. Wij zullen van tevoren de betaling aan u doen, per bank of contant bij ophalen.

Waarom wij een goede prijs kunnen bieden

Wie wel eens heeft geprobeerd om een schadeauto te verkopen in Groningen, weet uit eigen ervaring dat het behoorlijk lastig kan zijn om een goede prijs te krijgen. Waarom kunnen wij u deze prijs dan wel bieden? Wij beschikken over uitstekende banden met vaste partners in Oost-Europa, waardoor wij voordelig uw auto kunnen repareren of deze kunnen doorverkopen aan een geïnteresseerde partij. De meeste andere partijen voor schadeauto inkoop in Groningen hebben deze connecties niet, daarom profiteert u bij ons van een uitstekende prijs

Meld uw auto direct aan

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw kapotte auto bieden? Biedt deze dan nu aan via het online formulier, bel ons en wij doen u direct een goed bod.

schade auto opkoop Groningen

 • Stefaan Cuyvers – HoornStefaan Cuyvers – Hoorn

  Ben zeer te spreken over de snelle, correcte en betrouwbare afhandeling. Er wordt gedaan wat men belooft en men houdt zich goed aan de afspraken. Ik ben op deze manier snel en gemakkelijk van mijn schadeauto af gekomen zonder moeilijk gedoe. Stefaan Cuyvers

 • Leo de Vries – EdeLeo de Vries – Ede

  Net en accuraat bedrijf komt vertrouwt over en een nette snelle afhandeling. Prima service! Is zeker aan te bevelen! groeten Leo de Vries

 • Thomas – LelystadThomas – Lelystad

  Mijn defecte Seat Leon bij deze inkoop bedrijf verkocht. Nette mensen, geen gezeur voor de deur en afgesproken prijs betaald. Dank voor de snelle afhandeling! Thomas

 • Albert Hummel – BeverwijkAlbert Hummel – Beverwijk

  Goede en snelle afhandeling inclusief de vrijwaring. Geld was van tevoren al overgemaakt zoals afgesproken perfect. Vriendelijke groet, Albert Hummel

 • Ard Breukelman – MijdrechtArd Breukelman – Mijdrecht

  «Bedankt voor de nette en snelle afhandeling. Jullie komen gemaakte afspraken goed na» Groet Ard Breukelman

 • Patrick Berkhout – HuizenPatrick Berkhout – Huizen

  De aanrader! Heb mijn Alfa Romeo van 8 jaar oud met kapotte motor bij deze inkoop bedrijf verkocht. Ze werken snel en correct. Nogmaals bedankt. Groeten, Patrick Berkhout

Heeft u nog vragen?

Contact